Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

For Janni Ree og Nathalie Mathorne er det hårdt, at en vigtig person i deres liv ikke længere er her. Men på en måde er han, for de kan se ham i Nathalis lille søn, Hubert.

For 50-årige Janni Ree er det stadig hårdt at tænke på, at hun for to år siden mistede sin far, Allan Mathorne Thomsen. Han blev 70 år og måtte i foråret 2018 opgive kampen mod kræft i leveren.

Derfor kan man også se en Janni, der ikke kan holde tårerne tilbage, når der i morgen, torsdag, er sæsonpremiere på 'Forsidefruer'. For her falder snakken på børn og børnebørn, og det er netop det, der især gør ondt på baben at tænke på.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

- Det rammer mig, for når ens børn får børn, så er det så kæmpestort. Og jeg ved, at min fars største drøm, fordi han var så tæt på min datter, var at se hendes første barn, siger 'Forsidefruen' til Realityportalen.

Derfor nåede Allan inden sin død at give Nathalie en slags barnedåbsgave i form af nogle penge, selvom Nathalie på det tidspunkt slet ikke var gravid. Men han vidste, at hun og Mads gerne ville være forældre.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

Både Jannis søn, Victor, og Nathalie havde et helt særligt bånd til deres morfar, som nærmest var en slags ekstra far for dem. Han passede dem ofte, da Janni boede alene i en årerække. Da han blev syg, blev rollerne byttet om.

- Nathalie boede en halv kilometer fra ham, og det var hende, der kom med hjemmebagt kage og handlede ind for ham. Han var hendes bedste ven, fortæller stjernen fra 'Forsidefruer'.

Lever videre i Hubert

Den 2. oktober 2020 kom lille Hubert så til verden. Allan fik ikke sin drøm opfyldt med at møde sit barnebarn. Men nogle gange virker det alligevel til, at han er sammen med Hubert hver dag. At de er én person.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

- Vi joker lidt med, at han er gået ind i Hubert, fordi Hubert godt kan lide at se fjernsyn. Min far elskede at se fjernsyn, og det gør Hubert også. Hvis Hubert ikke kan se fjernsynet, så græder han. På den måde er han her stadig, siger Janni.

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

- Jeg synes, det er hårdt. Jeg kan stadig græde over det og tænke, at hvis bare jeg kunne få ét opkald til ham. Der er så meget, jeg gerne vil fortælle, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Udsat for overgreb

Selvom det bedste ville være, hvis Jannis far stadig levede, så er der også kommet noget positivt ud af, at han er gået bort. I hvert fald er Janni kommet lidt tættere på sin mor. Hun har nemlig altid været fars pige og synes, at fædre er lidt mere ligetil og ikke altid har tusinde af spørgsmål og er fyldt med bekymringer, som mødre jo kan være.

- Nu værdsætter jeg endnu mere min mor, fordi man ved, livet er sårbart. Og nu er jeg jo selv blevet ældre og er mormor og farmor. Og måske er jeg den næste i rækken, men jeg vil bare gerne blive 100 år og se mine børnebørn vokse op.

LÆS OGSÅ: TV-stjerners hårde kamp: Chok blev til glæde

'Forsidefruer' har premiere torsdag den 28. januar 2021 på Viaplay og på TV3 klokken 20.00.