Janni Ree har fået nok: Løgn på løgn

Janni Ree gider ikke mere.

Janni Ree har selv lagt øre til lidt af hvert i sin tid som et kendt ansigt, men hun har lagt mærke til, at tonen kun udvikler sig - og i den forkerte retning.

LÆS OGSÅ: Janni forrådt af tætte veninder: De vil ødelægge mit forhold

- Tonen på nettet er blevet så rå, at selv mord udløser grine smileys! Lise Nørgaard blev kaldt et hvidt mareridt efter hendes død. Og jeg tør slet ikke tænke på de stakkels efterladte. Nyheden om, at en kendt skuespiller havde overlevet en alvorlig ulykke, blev mødt af grine smileys, indleder Janni et længere opslag på Instagram og tilføjer til HER&NU:

- Jeg er sgu så træt af de små, grimme mennesker, der gemmer sig bag skærmen. Der er jo mange unge mennesker, der kan blive ramt af det her. Det er jo så vildt, det de skriver. Det er jo løgn på løgn, fortæller Janni.

SE BILLEDERNE: Tidligere 'Forsidefrue' har været under kniven

Bliver stadig overrasket

Selvom Janni har oplevet mange løgne om hende og ægtemanden Karstens liv, så bliver hun overrasket, hver gang folk udtaler sig om noget nyt.

- Jeg var inde på Christiansborg, da der var valg, og jeg var der en time og lave radio, og så var der en, der skrev, at jeg havde været sammen med en fra Venstre. Jeg havde slet ikke været inde hos Venstre. Jeg var i chok. Det er helt grotesk, fortæller Janni til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Her er den nye vært og nye ekspert i 'Kender du typen?'

Janni er især målløs, hver gang hun ser kommentarfeltet på en artikel på de sociale medier.

- Hvad folk får ud af at sprede had og løgne gennem fake profiler på nettet, ved jeg ikke. Jeg ved bare, at det er for meget og skal stoppe! Og at vi alle bør tage ansvar for en bedre tone på nettet, slutter Janni.

LÆS OGSÅ: Afleverede Amalie børnene til samvær? Nu tager Mikkel bladet fra munden

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Janni Ree (@janniree_)