Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

Janni og Karsten Ree er et af de kendispar, der har fået hug for at rejse udenlands under en global pandemi.

Mens de fleste danskere tilbragte jul og nytår hjemme i Danmark sammen med de nærmeste, lå en række danske kendisser og influencere og slikkede sol på en bounty strand langt væk fra gråvejr og slud.

Det har fået kritikken til at hagle ned over kendispar som Nicklas Bendter og Philine Roepstorff, Janni og Karsten Ree og familien Kessler, som har optaget den nye sæson af realityprogrammet 'På eventyr med familien Hvidt Kessler'.

Nu svarer Janni Ree dog tilbage på kritikken, som hun og Karsten fik for at tilbringe jul og nytår i Kenya. Det gør hun i 'Go' aften Live', hvor Abdel Aziz Mahmoud har forsidefruen i studiet sammen med Berlingskes kulturredaktør, Anne Sophia Hermansen, som er en af dem, der mener, at de kendte danskere burde sætte et bedre eksempel.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS! Stjernebokser skal være far

Janni Ree rejste den 29. december med sin mand Karsten Ree på forretningsrejse i Kenya. Det kombinerede kendisparret med at besøge deres venner og tilbringe nogle solskinsdage ved kysten.

- Vi fik at vide, at smittetallet var lavt, og at der var styr på det hele. Så vi fulgte reglerne, og der var orange, da vi tog afsted. Vi følte, at det var ok at tage afsted, når vi nu også skulle arbejde, forklarer Janni Ree, og understreger, at hotellet ikke var fyldt op,  og at de fik taget deres temperatur hver dag og havde mundbind på indenfor.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have

Et dårligt forbillede

Da Anne Sophia Hermansen kritiserer forsidefruen for ikke at være en god rollemodel, erklærer Janni sig enig.

- Jeg giver Anne Sophia ret i, at hvis vi allesammen bliver hjemme, så får vi pandemien hurtigere ned. Hvis vi allesammen rejser rundt, og vi både får den sydafrikanske mutation og den engelske med hjem, så stikker det jo af. Og så går der endnu længere tid, før alle kan rejse igen. Så vi opfører os ordentligt og strammer an, det har vi aftalt, lyder det fra Janni Ree i udsendelsen.

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

Lært lektien

I dag ved Janni og Karsten Ree bedre.

- Karsten og jeg talte om det, da vi kom hjem, og der blev vi enige om, at det ville vi ikke gøre igen. Vi rejser inden steder, før det her er overstået, lyder det fra Janni, som også opfordrer andre til at blive hjemme.

- Jeg synes, at de skal overveje at blive hjemme, også fordi at alt er rødt. Jeg synes, det er dumt at begynde at lege med skæbnen, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører oplevelser: Derfor er jeg helt ovre Nicklaes nu