Janni Ree afslører de nye tv-planer

'Forsidefruer' er sat på pause, og det efterlod en rystet Janni Ree. Men pausen betyder ikke, at seerne skal undvære hende på skærmen.

Fredag fik fruerne fra realityprogrammet 'Forsidefruer' et kedeligt opkald, der lød på, at programmet er sat på pause. Om aftenen løb det årlige Reality Awards af stablen, og her var det en chokeret Janni Ree, som HER&NU mødte.

- Vi er rystede, var det eneste, Janni kunne fortælle.

HER&NU har efterfølgende talt med Janni, der har haft tid til at sunde sig oven på ærgerlige nyhed.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

- Jeg har det fint nok. Når en dør lukkes, så åbnes der nogle nye døre, fortalte den 51-årige frue.

Og det lyder netop til, at de nye døre måske åbner op for, at Janni skal lave noget andet tv i stedet.

- Jeg er da blevet kontaktet og er allerede i dialog med nogen, og så må vi se, hvad der sker. Det kan jo også være, at 'Forsidefruer' kommer tilbage, hvilket jeg tror, og så kan man jo lave noget andet i mellemtiden. Det sker der jo ikke noget ved. Det ene udelukker ikke det andet, så jeg føler ikke, at jeg er nervøs, fortalte en positiv Janni, der i weekenden også delte et opslag med sine følgere på Instagram, hvor hun ikke udelukker muligheden for at lave mere tv.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bircows nye liv i Monaco: Kanterne skal slibes

Realitystjernen ville ikke fortælle mere om, hvad det præcis er, hun arbejder på, men hun var ikke afvisende overfor, at der kan komme mere tv med hende og manden, Karsten Ree.

- Det ved man aldrig. Det kunne godt tænkes, sagde influenceren hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Stort chok: Ramt af blodprop

Chokerede fruer

Janni har ikke fået mere information om, hvorfor programmet, der ellers giver seerne drama og skænderier for alle pengene, er sat på pause.

- Vi har ikke fået mere af vide, siden vi fik bomben i fredags af produktionsselskabet, men vi har et møde med dem i slutningen af denne uge.

Og Janni er ikke alene om at være rystet over, at bomben pludselig eksploderede i fredags.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Kæresten er blevet model

- Vi fik et chok alle sammen, fordi vi ikke havde set den komme. Vi havde kun hørt, at vi skulle optage, så vi regnede med, at vi skulle starte op i næste uge, og så bliver det bare pludselig lukket ned. Hvis man får at vide, at man skal noget, og så pludselig skal man det ikke alligevel, så er det klart, at man bliver chokeret, fortalte Janni, der har været i kontakt med de øvrige forsidefruer fra programmet.

Og Janni keder sig da heller ikke, selvom der pludselig er frigivet en masse timer i hendes kalender.

- Jeg har trods alt mit Vindercasino, så jeg har heldigvis noget at lave, og det er jeg glad for. Men det udelukker jo ikke, at jeg kan lave noget andet tv-arbejde ved siden af, for det plejer jeg jo at gøre med 'Forsidefruer'. Lad os se, hvad fremtiden bringer, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Tina Lund i vildrede: Hvorfor dropper de 'Forsidefruer'?

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Janni Ree (@janniree_)

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruerne' Janni og Jackie afslører: Det er slut