Jaffer taler ud om Bolette: Det piner mig

Parrets ferie er gået i vasken på grund af corona.

Tidligere i dag afslørede Bolette Birch, at hun har fået corona og er blevet fanget på Lanzarote, hvor hun er på ferie sammen med Jaffer Janjooa og hele sin familie på La Santa Sport. Det blev dog kun til få dages ferie, inden coronaen ramte, og nu må Bolette bruge resten af sin ferie på et hotelværelse.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

Det er dog ikke kun Bolette, der lider under coronaens hårde hånd. Det afslører kæresten Jaffer på sin story på Instagram.

- Bolette har fået Corona, og det er ikke så fedt. Jeg kan ikke lide, når Bolette er syg, og det piner mig lidt, at jeg ikke må gå ind og være der for hende og gå ind og trøste hende og give hende kys, det er nok det allerværste, fortæller Jaffer og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

- Det der er sket er, at Bolette er blevet isoleret inde i vores soveværelse med lukket dør og det hele. Og jeg har så fået sofaen og stuen, så vi stadig kan være i samme hotelværelse, men vi skal sove hver for sig og sådan nogle ting. Så det er ikke særlig fedt, men det er jo det, vi må gøre for, at vi stadig kan være lidt sammen. Jeg håber bare, Bolette kommer godt igennem, og det skal jeg nok sørge for, så godt jeg kan.

Jaffer er ikke selv blevet ramt af corona og har ingen symptomer, så han kan fortsætte sin ferie, selvom alle aktiviteterne nu foregår uden Bolette. På den måde rammer det også Jaffer, og han forlader ikke Bolettes side, så ingen af de to rejser hjem på fredag, hvor de skulle have været hjemme.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria presset under graviditeten: Opkast og antibiotika

Derfor går de også begge to glip af Reality Awards. Jaffer håber, at de kan komme hjem i løbet af weekenden. De lokale regler siger dog, at man skal være i isolation i syv dage, så hjemrejsen afhænger af, hvornår Bolette blev testet positiv, og så er det selvfølgelig vigtigt, at Jaffer ikke også bliver testet positiv.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen single igen: Jeg er bange for livet