Jaffer er vært på nyt program: Sådan fik jeg rollen

Det er Jaffer Janjooa, som ønsker deltagerne i et nyt realityprogram good luck, når de i par skal dyste mod hinanden.

Det er ingen mindre end 'Bacheloren' en Janjooa, som styrer slagets gang, når 6 par skal dyste mod hinanden i et splinternye realityprogram.

I forvejen kan Jaffer skrive både 'Robinson'-deltager og 'Bachelor' på CV'et, og nu kan han altså tilføje vært på 'Good luck Guys'.

LÆS OGSÅ: Her er de kendte deltagere i 'Good Luck Guys'

Selvom han hele tiden har været interesseret i at lave mere tv, kom det alligevel lidt uventet for ham.

- Det kom meget ud af det blå. Mastiff havde gang i det her program, de manglede en vært, vi havde netop snakket sammen forinden, og så blev jeg spurgt, om det var noget jeg ville prøve. Og så gik det bare én vej, forklarer Jaffer til Realityportalen og fortsætter:

- Det var ikke noget, jeg sådan havde forstillet mig, jeg skulle, men jeg ville rigtig gerne lave mere tv, så da muligheden kom, tænkte jeg, det kan jeg ikke sige nej til.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne med i Melodi Grand Prix

Elsker at presse sig selv

Jaffer har prøvet lidt af hvert lige fra overlevelse på en øde ø i den barske 'Robinson Ekspedition' til at date 18 kvinder på én gang i datingprogrammet 'Bachelor', og det stopper ikke her.

- Det har været sjovt at stå i denne her rolle. Jeg kan rigtig godt lide at presse mig selv og udvikle mig selv som menneske, og jeg vil jo gerne lave mere tv, så det var den rigtige vej for mig at gå. Jeg synes faktisk, det har været helt vildt fantastisk, fortæller Jaffer om det at være vært på det nye realityprogram, og han tilføjer:

LÆS OGSÅ: Irina afslører kønnet

- Og så havde jeg ikke været i Thailand før, så det var jo også et plus i bogen.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Anders og Torben til Reality Awards for første gang

Programmet har premiere på Prime Video Danmark i dag.