Jacob Riising forklarer flugt med Anders Breinholt: Næsten arrogant

Tv-parret tog en afgørende beslutning inden programmet.

Tv-værterne og vennerne Jacob Riising og Anders Breinholt er med i den nye sæson af 'Jaget vildt' på Discovery. Hvis man har set de to første afsnit af programmet, vil man hurtigt se, at de to kører en noget afslappet flugtstil.

- Vi er et par kræsne gamle gentlemens, der ikke er til bivuaklivet. Det besluttede vi allerede inden. Derfor kørte vi så eksklusiv en tur som muligt. Når man allerede er væk fra konen og børnene, så kan man lige så godt få et glas vin og bo ordentligt. Derfor kørte vi en, jeg vil næsten sige, arrogant flugtholdning. Der var måske lige Stein Bagger, men ellers er der nok ikke mange andre, der har været på så eksklusiv en flygt, fortæller Jacob Riising til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Deltagerne fra 'Jaget vildt' afslører: Vores første møde med politiet

Makkerparret havde ikke gjort sig de store forberedelser inden turen, men de havde talt om, hvad der var vigtigst.

- Vi forberedte os på, at det her skulle være sjovt. Vi ville ikke løbe ud i en skov og gemme os under et træ. Når man får muligheden for at gøre det her samme, så skulle det også være sjovt, slår Riising fast.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye deltagere i populært TV3-program

Inspireret af kendt skuespiller

Der er især én skuespiller, der har inspireret de to herrer.

- Vi synes Leonardo DiCaprio var så sej i 'Catch me if you can' og legede katekismus med de efterforskere der, så vi brugte utrolig mange penge og alt muligt og bestilte cocktails til de efterforskere i håb om, at når de så kom og ledte efter os, så stod der ting til dem, fortæller Riising og tilføjer:

- Jeg aner jo af gode grunde ikke, om de når at få de ting, og om det setup lykkedes. Man ved jo ikke rigtig, hvad de hopper på. Men jeg synes, nummeret med at skrive City Swingers telefonnummer på min arm i afsnit et var genialt, men det faldt totalt til jorden, fordi de slet ikke kørte derud, griner Riising, der ser programmerne sammen med Breinholt, da de så kan tale om alle de ting, der skete, men som ikke er kommet med på tv.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt i retten

Se 'Jaget vildt' hver torsdag på discovery+ og Kanal5 kl. 20.00.

Anders Breinholt og Jacob Riising i Jaget vildt (Foto: Per Arnesen)
Anders Breinholt og Jacob Riising i Jaget vildt (Foto: Per Arnesen)