Jackie Navarros plastikdrømme: Her er min næste operation

'Forsidefruen' er klar til (endnu) en tur under kniven.

Brystimplantater, brazilian butt lift, Botox plus det løse - Jackie Navarro, tør, hvor andre tøver, når det gælder personlig forskønnelse på plastikkirurgisk vis. Og nu er 'Forsidefruen' igen klar til at lægge sig under kniven.

En opstrammer

- Jeg kunne godt tænke mig at få lavet maven - at få syet mavemusklerne sammen. Jeg har fået meget mellemrum mellem mavemusklerne, konstaterer den 34-årige 'Forsidefrue', der som så mange andre mødre føler sig noget 'slap i betrækket' efter flere børnefødsler.

Fire guldklumper - Theodor, Victor, Cherie og lille Chloé Valentina fra 2019 - har 'Forsidefruen' bragt til verden, og det har i dén grad tæret på mavemuskulaturen. Forandringer som ikke bare kan trænes væk, så Jackie Navarro har besluttet sig for at få opstrammet bugmuskulaturen med bugplastik.

Gode former

Udover at få strammet maveregionen op drømmer Jackie Navarro også om at fintune popoen, selvom det kun er et års tid siden, hun fik foretaget et numseløft - et såkaldt 'brazilian butt lift' - hos privatklinikken CeriX i København.

- Jeg valgte at få operationen, fordi at jeg var virkelig flad. Når man får børn, så sker der bare noget med fedtet, og det sker især, når det gælder ballerne. Der skal virkelig mange squats til at få en numse med en form, og i mit tilfælde fører styrketræningen hurtigt til store benmuskler i stedet for at forme ballerne, sagde Jackie dengang til HER&NU.

Drømmemål

Udover maveopstramningen og den kommende balleoperation føler Jackie dog, at hun er ved at være i (drømme)mål.

- Ellers tror jeg ikke, at der er meget mere, jeg vil have lavet. Jeg har jo næsten lige fået lavet mine bryster igen. Jeg ville have et mere naturligt fald og gik lige et par størrelser op. Ja, det er sgu' da heller ikke til at finde ud af med den barm, lyder det med slet skjult selvironi fra 'Forsidefruen'.

FÅ JACKIE NAVARROS SKØNNE RÅD OG FAVORITTER HER:

Tid til eftertanke

- Tænk jer godt om - som med alle andre vovede ting, lyder Jackie Navarros råd om plastikkirurgi og invasive behandlinger.

- Mange kvinder på 18 år vælger at få lavet bryster. I den forbindelse vil jeg sige - tænk jer nu godt om. For hvis ikke man er helt ked af dem, så vent. Kvinder på 30-60 år, jamen de skal da bare gøre det, hvis det gør dem glade.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Råd til mit yngre jeg

- Bare vær stolt af dig selv uanset hvad. Du kan absolut alt, hvad du vil - uanset hvad. Og lad være med at blive for voksen for hurtigt.

LÆS OGSÅ: Bubbers ekskone afslører nye detaljer om skilsmissen

Selvforkælelse

- Jeg elsker at prøve nye produkter, siger Jackie Navarro, der dog ofte vender tilbage til hudpleje fra japanske Sensai og franske Filorga, Rosaliques '3 in 1' ansigtscreme mod rødme (399 kr.) og Merakis 'Multi Oil' kropsolie med appelsin og urter (169 kr.). Udover smørelsen får Jackie Botox-behandlinger og skønhedsbehandlingen 'Profhilo', som giver ansigtet fylde.

- Jeg har lige prøvet 'Profhilo', som strammer huden op. Den er godt nok effektiv!

Med fire rollinger kniber det ofte for Jackie at finde tid til selvforkælelse.

- Uha, det er svært. Det fungerer sådan, at når børnene er ude, og jeg ikke har travlt med arbejde, så er der tid til selvforkælelse. Men jeg får også på en eller anden måde presset det ind som 'arbejde' - jeg skal jo vedligeholde mig selv, ler Jackie.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Evig ungdom

- Ha, ha, ha... Jeg har det ikke så godt med at blive ældre - fordi jeg elsker jo at leve. Så jeg ville bare ønske, at jeg kunne leve forevigt. Tiden går stærkt, når man har små børn.