Irina om krigen i Ukraine: Jeg har dårlig samvittighed

Det var en dybt berørt Irina Olsen, der dukkede op på den røde løber til gallapremieren på filmen 'The Batman' torsdag aften.

Irina Olsen – også kendt under navnet 'Irina the Diva' – plejer normalt at tale om makeup, styling og fashion på sine sociale medier, men de emner er fejet af banen til fordel for et meget mere seriøst emne. Krigen i Ukraine holder nemlig den dansk-ukrainske influencer vågen om natten.

- Krigen i Ukraine fylder alt for tiden, og det er virkelig alvorligt, fortæller Irina, da Realityportalen møder hende til gallapremieren på 'The Batman'. En premiere som influenceren havde lidt svært ved at takke ja til.

- Jeg har dårlig samvittighed over, at mit liv og min hverdag fortsætter. At jeg kan arbejde og gå til filmpremiere, men jeg prøver at leve lidt og bruger anledningen til at tale om Ukraine, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ukrainske Maryna: Kan ikke komme i kontakt med sine forældre

Udover at bruge sin stemme og sin platform til at oplyse om krigen, vil Irina også hjælpe på andre måder.

- Jeg er ukrainer og gør alt, hvad jeg kan, siger hun og fortsætter:

- Både min mor og jeg har aftalt at åbne vores hjem for flygtninge, hvis det bliver nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj i nyt vildt projekt sammen

Generelt står mange danskere klar til at række en hånd ud til ofrene for krigen, og det er den dansk-ukrainske influencer dybt taknemlig over.

- Danskerne er så gode til at hjælpe. Mange er klar til at åbne deres hjem, og nogle henter folk fra Ukraine. Jeg er dybt taknemmelig for den storhjertede indsats. Det er så rørende, siger Irina Olsen.

Irina har i samarbejde med Røde Kors lavet en indsamling, der på givende tidspunkt er samlet over 500.000 kroner ind til. Hun opfordrer alle, der gerne vil give en hånd med, til at støtte Røde Kors.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælde'-deltagers succes: Vandt kæmpe beløb på casino