Irina Olsen har modtaget 100 opkald: En gammel stalker er tilbage

Irina har i weekenden fået nogle kedelige opkald.

En hyggelig søndag på julemarked med familien blev pludselig vendt 180 grader, da iværksætter og reality-deltager Irina Olsen modtog ubehagelige opkald gentagende gange.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært er blevet mor

- Jeg fik 100 opkald fra en gammel stalker, som igen er begyndt at chikanere mig. Trist nok har jeg en del erfaring med chikane og trusler efter alle de år og kan næsten via intuition fornemme, hvad man skal reagere mere alvorligt på, skriver Irina i en story på Instagram.

Irina har anmeldt stalkeren til politiet.

- Jeg prøver at forså, hvad der går gennem de her menneskers hoved. De kan ikke tales til fornuft overhovedet. Og hvad i alverden vil de have af resultat. Så dumt, tilføjer Irina.

LÆS OGSÅ: Elvira trodser familien: Tilbage hos Milad

Vil selv have magten

Irina sidder tilbage med en følelse af, at stalkeren ikke må få magten, men det er svært ikke at blive paranoid.

- De er utilregnelige. Man kigger sig over skulderen, overanalyserer mennesker, ubehagelige beskeder og de blikke, man får, skriver Irina, der har fået fem nye opkald, mens hun har skrevet sin story.

- Jeg har ikke ord for, hvor meget man nogle gange har lyst til at give igen, men problemet er, der er intet du kan sige til den slags mennesker. Du skal blokere, anmelde og ignorere, forklarer Irina.

LÆS OGSÅ: Irina afslører nye projekter: Alle penge er brugt