Irina og Morten chokerer: Det er slut

Parret har taget en stor beslutning om at stoppe på toppen.

Igennem fire sæsoner har Morten og Irina Olsen valgt at lukke seerne helt ind i deres hjem og i deres liv både som familie, kærester og i hver deres karriere i tv-serien 'The Olsens'. Men nu har de taget en stor beslutning, og det har ikke været nemt.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

- Det har egentlig været et afsindigt svært post at skulle lave, but here goes. For ca. 2,5 år siden fik vi muligheden for at få vores eget familie program, som skulle følge vores lidt hektiske og måske lidt anerledes hverdag. Vi valgte at lukke folk ind og vise, hvem vi faktisk var - helt tæt på. Det blev rørstrømsk til tider, og kameraerne kørte også i de timer, hvor overskuddet var på sit laveste, skriver Morten på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

- Vi vil gerne sige tak for, at folk har været så positive og har sendt så meget god energi vores vej, det har betydet alverden for os! Vi er nu blevet enige med produktionen om, at ‘The Olsens’ stopper på toppen, og vi ser ind i andre projekter. Om vi laver et comeback en dag, må tiden vise, men for nu vil vi gerne sige tak for 4 fede sæsoner sammen med jer, og vi håber, at I var godt underholdt.

Se hele opdateringen herunder:

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Faustix (@faustix)