Cecilie Olsen 'Den perfekte mor'.

Foto: Privat
Cecilie Olsen "Den perfekte mor". Foto: Privat

Influencer åbner op om seksuelt overgreb

Den ærlige influencer fortæller i nyt opslag, at hun blev udsat for et seksuelt overgreb som 19-årig.

Influenceren Cecilie Olsen, der med en smule selvironi er kendt under navnet "den perfekte mor", er ærligheden selv, når hun deler ud af sit liv på sin blog og på Instagram.

Tidligere har hun fortalt om alt fra at miste en graviditet, til fødselsdepression, og for nylig fortalte hun, at hun gennemgår en skilsmisse, som hun stadig er åben omkring.

Artiklen fortsætter under videoen af Mikkel og Trine fra 'Nybyggerne', der fortæller om sterilisation og fertilitetsbehandling.

LÆS OGSÅ: WHAT! Forsidefrue er ikke til at genkende

Nu har hun valgt at dele ud af sit liv igen. Det gør hun i forbindelse med en reklame for 'Lev uden vold', hvor hun fortæller om dengang, hun var 19, hvor hun blev udsat for et seksuelt overgreb efter en tur i byen:

- Det er enormt grænseoverskridende for mig at tale om, og det siger ikke så lidt, for I ved, jeg deler åbent og ærligt ud herinde om stort set alt, indleder Cecilie sit opslag og fortsætter:

- Det her er der ikke mange, der ved, men lige om lidt ved alle det.

LÆS OGSÅ: Frustreret Sille Nimholm: Det er dobbeltmoralsk og dybt godnat

- Da jeg var 19 år, blev jeg voldtaget. Jeg var på vej hjem fra byen en sen nat, og da jeg gik mod metroen, mødte jeg en fyr. Han skulle til samme by som mig og spurgte, om vi ikke skulle dele en taxa.

Cecilie fortæller, at hun sagde ja, og at hun fandt fyren attraktiv, så de endte med at kysse hinanden i taxaen, men at det efterfølgende gik stærkt, da de igen forlod taxaen.

- Da vi stiger ud af taxaen, går han mod S-togskiltet og det undrede mig, for boede han ikke også her?

LÆS OGSÅ: Tv-hit får ny sæson: Skal du være med?

Stop!

-  Vi kysser lidt mere og pludselig går det meget stærkt. Vi har sex, men det føles hurtigt forkert, og jeg vil ikke. Først siger jeg intet og fryser, men pludselig hører jeg mig selv sige "jeg vil ikke alligevel". Jeg bliver lettet, for nu tænker jeg, at han stopper, men det gør han ikke.

- Jeg råber stop, men han fortsætter. Jeg husker tydeligt hans blik på mig. Jeg forsøger at sparke ham væk, og det lykkedes. Allerede da vores kroppe er skilt, starter tvivlen, selvbebrejdelsen og skammen.

- Jeg er lige blevet voldtaget, nej, det er jeg vel ikke, for jeg ville jo gerne til at begynde med. Jeg føler mig tom, ulækker, brugt og flov. Jeg sov ikke den nat, jeg græd og græd og gik meget i bad i den efterfølgende tid og sagde det ikke til nogen.

LÆS OGSÅ: Robinson-deltager i slemt biluheld: Stoppede pusher på flugt

Fortrængte det hele

Cecilie fortæller, at hun efterfølgende forsøgte at fortrænge episoden, hvilket lykkedes i nogle år, hvorefter hun kom i tanke om det og følelserne kom tilbage. Her valgte hun at åbne op til sin bedste ven Kipper, der senere hen også blev hendes kæreste og nu eksmand.

Hun tog kontakt til professionelle, så hun kunne blive grebet, trøstet og for at få svar på, om det var en voldtægt. Og et svar fik hun:

- Jeg var blevet voldtaget. Punktum. Ikke noget komma eller men, fortæller hun.

Hun slutter opslaget af med at erkende, at hun ville have ønsket, at hun kunne spole tiden tilbage og tage kontakt til de professionelle lang tid før. Du kan se hendes opslag herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Den Perfekte Mor (@denperfektemor)

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Så meget tjente jeg på at lave ‘Big Brother’