IKKE SET PÅ TV: Kyssede i smug

Der er ikke alt, man ser på tv. 

Den surfende bachelor Philip har ikke ligget på den lade side i 'Bachelor'-huset. Seerne har været vidner til hede kys med både Frida B. og Victoria.

LÆS OGSÅ: Frida B. og Philip forklarer ærgerlig snak

Dog har de andre kvinder i huset været helt uvidende herom. Både Frida B. og Victoria har nemlig holdt kyssene hemmelige.

Men til festen i dagens afsnit, gik det op for Frederikke, som også har et godt øje til Philip, at han har  delt nogle særdeles intime øjeblikke med de to kvinder. Og den information behagede ikke Frederikke, der valgte at hive Philip fat i Philip til en lille snak.

- Der skete noget nede i maven på mig, da jeg hørte om de andre kys, så jeg havde instinktivt brug for at tale med Philip om det. Det var ikke for at skælde ham ud for at have kysset med to andre piger overhovedet, men for at høre, hvilke overvejelser han havde gjort sig, forklarer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kardashian-stjerne indlagt

Men der er faktisk en helt særlig årsag til, at Frederikkes mave slog en knude. For hvad man ikke har set på kamera, er, at Frederikke og Philip delte et meget intimt øjeblik på deres date ugen forinden. De kyssede.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

Det magiske kys

Det startede med, at de fik lov til at gå en tur mellem optagelserne, hvis de lovede ikke at snakke om noget relevant for programmet.

- Der lagde vi os op i en kæmpe hængekøje og så på solnedgangen sammen og fik tre karter for os selv, hvor vi talte om alt muligt, som ikke var relevant for programmet, men som var relevant for os. Så kunne vi få lov til at udforske relationen uden kameraerne, siger hun.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne i dyb sorg: Mister baby

Og da kameraene slukkede, og optagelserne var slut for dagen, skulle Frederikke og Philip sige farvel. Og her blev det ikke blot til et kram. Men et kys, som i den grad faldt i god jord hos den smukke 'Bachelor'-kvinde.

- Det var en dejlig behagelig, varm følelse i maven, da han kyssede mig. Det var naturligt og trygt, fordi jeg netop ikke følte, at han kyssede mig, fordi der var rullende kameaer, og det kunne være godt tv. Men han kyssede mig, fordi han oprigtigt havde lyst til det. Så jeg lagde bare meget i det her kys, siger hun.

Hvordan de to turtelduers relation udvikler sig, kan du se i 'Bachelor' på TV 2 Play eller TV 2 Zulu tirsdag til torsdag.

LÆS OGSÅ: Ærlige Helena fra 'Bachelor': Bange for at blive såret