Ikke set på tv: Derfor dater Philip de samme piger igen og igen

Philip havde ikke en strategi hjemmefra, men fandt hurtigt én, der virkede for ham.

Er du fast seer af 'Bachelor', så har du måske set, at der begynder sig at tegne et mønster af, hvordan Philip udvælger sine dates, da det ofte er de samme piger, der bliver spurgt om en date af den mørkhåret bachelor. Ifølge Philip er det ikke tilfældigt.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Frederikke afslører: Jeg tog afsted for denne fyr

- Jeg havde ikke lagt en strategi hjemmefra. Jeg lod mine følelser og tanker forme det fremadrettede. Jeg vælger at gøre, som jeg gør, da der er nogle steder, jeg ser interessen blomstre, og jeg ønsker at identificere, om det kan blive noget på længere sigt. Den eneste måde for det var at gense de piger, hvor jeg følte en eller anden form for connection, forklarer Philip til Realityportalen og uddyber.

- Jeg er der reelt for at finde kærligheden, og jeg har derfor brug for at se de samme piger flere gange og mærke efter.

LÆS OGSÅ: Ulla Terkelsen og Mirco Reimer-Elster: Rejsekammerater

Philip er ikke bange for, at han ved at date de samme har sorteret nogen fra, hvor der kunne være opstået kemi.

- Det er jo svært for mig at balancere 17 lige, det er jo nærmest en umulig opgave. Man må ikke glemme, at der er mingling, hvor vi også får snakket med hinanden, og jeg kunne jo også godt fornemme, at der var nogle af pigeren, der kiggede mere i Kaspers retning, og så synes jeg ikke, at det gav mening at hive dem med på date, hvis jeg også kunne mærke på mig selv, at min interesse ikke lå der, men et andet sted, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper om ‘Paradise’: Det var en fordel

Ifølge Philip kræver det tid at finde kærligheden, hvorfor han også vælger, som han gør.

- Jeg synes personligt, at min strategi giver mening, for man skal sgu bruge noget tid med hinanden for at finde ud af, om der er en vibe, og om der er noget, der kan blomstre. Det er umuligt at nå alle 17, og hvis man har følehornene lidt ude, så kan man godt fornemme, hvor folks interesse ligger henne, slår Philip fast.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs