Ikke set på tv: Derfor brød Lena sammen

Max’ farvel til Bagedysten var hård for Lena, der har udviklet et stærkt venskab til ham.

Der er altid en trist stemning i hele teltet, når en deltager bliver sendt hjem fra ’Den store Bagedyst’, for deltagerne har udviklet sig til en lille familie, der holder af hinanden – og holder sammen.

Men i gårsdagens udsendelse var det en særligt påvirket Lena, der modtog nyheden om, at Max ikke længere skulle være med i tv-legen. For hun har udviklet et solidt venskab til Max.

- Jeg var virkelig ked af det. Wissam, Morten, Max og jeg blev jo enormt tætte, og Max var den sidste af dem, der var tilbage. Og så er han jo så pissedygtig, så jeg havde troet, at han ville stå i finalen, så det gjorde virkelig ondt, at han ikke skulle gå videre, siger Lena til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Blodbad i 'Bagedysten': Emil kom til skade med kniven

De fire deltagere fra Sjælland har fulgtes til optagelserne i Jylland, og derfor har de udviklet ekstra stærke bånd, fordi de har tilbragt så meget tid sammen.

- Wissam og jeg taler mange gange om ugen. Hun er virkelig en ener, men alle har haft noget unikt at byde på. Og Max er et af de kærligste og sødeste mennesker. Da vi mødtes igen, brød jeg også sammen. Jeg var lige så rørt over at se ham. Han skulle have været i finalen, slår Lena fast.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor er 'MasterChef jul'-køkkenet så varmt

Som de fleste seere blev hun overrasket over, at storfavoritten Max røg hjem uden at nå til semifinalen som det mindste.

- Han har virkelig et højt niveau, og når han kan ryge hjem, kan alt ske. Og jeg ved, hvor meget han brændte for det, og hvor meget han gik op i forberedelserne derhjemme. Han har kæmpet for det som en gal, og jeg kan ikke bære, at hans drøm brast, fortæller Lena, der har følgende skudsmål til Max:

- Han er sådan en, der bliver et yndlingsmenneske.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-stjerne skal være far

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par havde ingen håndværksmæssig erfaring