IKKE SET PÅ TV: Den første ‘Bachelor’-date ender helt skidt

Casper og Michaelas date endte ikke så godt, som man måske tror, når man ser det på tv.

I dagens afsnit af 'Bachelor' på TV 2 Play er Casper Berthelsen på date med Miss Universe finalist Michaela, som fik en rose i gårsdagens program. Michaela er dermed fredet til roseceremoni senere på ugen. Daten går rigtig godt, som man ser på tv, og der er god kemi mellem de to, men ikke alt er, hvad man ser på tv, det fortæller Casper til Realityportalen.

- På den første date med Michaela, hvor vi er ude og sejle, der blev alle bedt om at tage en søsyge tablet. Så både produktionen, Michaela og jeg tog denne her søsyge tablet, og de var bare hamrende stærke. Hvilket vil sige, at alle var døsige det meste af tiden, og på vej hjem faldt vi alle sammen i søvn. Det var kun kaptajnen, der var vågen, da vi sejlede hjem igen, afslører Casper.

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor var Casper på Tinder efter optagelserne til ‘Bachelor’

Man kan ikke se det på optagelserne, men Casper synes godt, han kan se det selv, da han ved det.

'Bachelor' kommer for første gang i en dansk version - årets bachelor er Casper Berthelsen. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
'Bachelor' kommer for første gang i en dansk version - årets bachelor er Casper Berthelsen. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Léa om de 10.000: Det skal pengene bruges på

Upopulær hos pigerne

Michaela tog en stor chance, da hun i første afsnit trækker Casper ud af en date med to andre piger. Hun giver ham ikke mulighed for at blive i daten, da hun fanger ham i håndjern. Det trick faldt ikke i god jord hos de andre piger, men det virkede på Casper.

- Jeg synes, tricket med håndjern var sjovt og mega modigt af hende. Og at hun så samtidig er fantastisk smuk og har en dejlig udstråling, det gør det kun bedre. Hendes mod til at turde afbryde, mens jeg sidder i en samtale med to andre, det fangede mig, fortæller Casper, og han bliver ikke påvirket af de andre pigers negative syn på Michaela.

De andre piger er ikke helt klar på de spilleregler, Miss Universe finalist Michaela følger (Foto: Lotta Lemche/TV 2))
De andre piger er ikke helt klar på de spilleregler, Miss Universe finalist Michaela følger (Foto: Lotta Lemche/TV 2))

LÆS OGSÅ: Sådan blev Casper den danske Bachelor

- Når man ser programmet, så kan man se pigerne tale om det, men det er ikke noget, jeg hører om undervejs i programmet, da ingen siger det til mig direkte. Jeg kan godt fornemme, at der måske er nogen, der er sure over hendes tilgang. Men det I ser i starten, bliver kun vildere i sæsonen, det er meget følelsesladet, lover Casper om de fremtidige afsnit.

LÆS OGSÅ: Fra ‘Prince Charming til ‘Paradise Hotel’