IKKE SET PÅ TV: Besvimede under roseceremonien

Det er ikke rart for pigerne at vente på en rose fra Kasper eller Philip, og i sidste uge blev det for meget for Petrine.

Petrine Leschly gav i sidste uge sin rose til Philip, men da det blev Philips tur til at erkende kulør kort efter, blev det for meget for den blonde skønhed.

- Det var en utrolig lang rosecermoni, og alt bliver tager i one take, så vi stod der nok i tre timer. En kombination at lidt for meget vin til minglen, høje hæle, varmen og lidt nerver gjorde bare, det pludselige sortnede for mine øjne, og jeg besvimede, fortæller Petrine til Realityportalen og HER&NU.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Livsfarlig 'Bachelor'-date

Pigerne nåede heldigvis at gribe Petrine, og hun blev taget om bagved.

- Jeg fik lov til lige at tage fem minutter og bunde en cola, og så var alt egentlig helt fint igen. Petra var sød til at spørge ind efterfølgende, og jeg bekræftede, vi godt kunne fortsætte, fortæller Petrine fortsat om oplevelsen, der gjorde hende lidt forskrækket.

- Jeg kunne godt mærke, det begyndte at flimre for mine øjne, men jeg prøvede bare at trække vejret, fordi Petra var ved at snakke med en af pigerne, og kameraerne rullede, men jeg kunne ikke rigtig stoppe det, så jeg tog fat i Fransescas hånd, og så besvimede jeg efterfølgende, hvor de andre piger så havde fået grebet mig i tide, fortæller Petrine lettet.

LÆS OGSÅ: WHAT: 5 ting, du ikke vidste om 'Bachelor'

I denne uge er der finale i 'Bachelor', hvor Philip skal vælge mellem Victoria, Frederikke og Frida B, mens Kasper har valget mellem Mette, Helena og Anna. Se det på TV 2 Play eller TV 2 Zulu.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Nicklaes: På hænder med bar røv