Husker du ‘Tvillingerne og julemanden’? Laver ny serie med Jaffer og Bolette

I julekalenderen 'Tvillingerne og Julemanden' fra 2013 blev de to tvillinger Peter og Signe spillet af Marie Højgaard Andersen og Martin Hempel Barkholt.

LÆS OGSÅ: WHAT! Mette Frederiksens mand har særlig rolle i julekalenderen 'Tinka'

Artiklen fortsætter under videoen af Jaffer og Bolette.

Selvom det snart er ti år siden, at de to skuespillere debuterede i den populære TV 2 julekalender, så ses de stadig. Og her i december har de lavet deres nye bud på en føljeton af 'Tvillingerne og Julemanden', som postes på deres Instagram-profiler.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker skal skilles

'Bachelor'-satire

Med i den nye serie, som vises hver anden dag i december, er blandt andet 'Bachelor'-parret Jaffer og Bolette. Det er i afsnit tre, der har fået titlen 'Bachelor?'.

Afsnittet er et satirisk afsnit, hvor tvillingerne er på besøg hos Jaffer og Bolette. Her falder snakken på et tæppe, der er under sofabordet, som Bolette påstår, hun har vævet til Jaffer, inden hun gik op ad den røde løber i 'Bachelor', derfor betyder tæppet meget.

LÆS OGSÅ: Husker du Sonny og Jeanne? Mere end bare en dansepartner

Tvillingerne er på besøg, da Peters søster, Signe, også har meldt sig til 'Bachelor', og hun er derfor interesseret i at møde parret og høre om deres skønne forhold.

Men mødet går ikke som forventet, da der bliver spildt kaffe på det symbolske tæppe, og Bolette forlader lejligheden med besked til Jaffer om, at forholdet er slut.

LÆS OGSÅ: Sonny Fredie-Pedersen afslører: Dét elsker jeg mest ved julen

Se det meget underholdene og dramatiske afsnit af 'Tvillingerne og Julemanden - ti år senere' herunder, hvor du også kan se Jaffer og Bolettes udmærkede evner indenfor skuespil:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Martin Hempel Barkholt (@martinbarkholt)