Camilla Framnes fra 'De unge mødre'. Foto: Janus Nielsen
Camilla Framnes fra 'De unge mødre'. Foto: Janus Nielsen

HUSKER DU? De romantiske bryllupper og frierier i 'De unge mødre'

Reportageserien har flere gange været med til både bryllupper og vielser.

I den nye sæson af  'De unge mødre' står den på fødselsdagsfejring og navngivningsfest. Der lyder ingen bryllupsklokker, selvom det ikke er unormalt i programmet.

Flere gange i løbet af de første 25 sæsoner har seerne set deltagere i serien blive gift, og vi har været en tur i arkivet og fundet en række klip fra nogle af de bryllupper.

Du kan allerede nu se de første afsnit af den nye sæson af 'De unge mødre' på DPlay. På tv havde sæson 26 premiere den 14. august.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller scorer 20-år yngre ‘X-factor’-vinder

Nadja og René

'De unge mødre'-seerne var blandt andet med, da Nadja Kaagh og René sagde ja til hinanden foran venner og familie. Det kan du se i klippene herunder

LÆS OGSÅ: Stor 'Bachelor'-bombe: Derfor tog hun hjem

LÆS OGSÅ: Tv-vært på flugt under skyderiet: Skræmt men taknemmelig

Camilla og Kevin

Camilla Framnes vendte kortvarigt tilbage til 'De unge mødre' i forbindelse med brylluppet, hvor hun og Kevin Larsen sagde ja til hinanden. Her var seerne med helt tæt på til både forberedelser, polterabend og selve vielsen hos det nordjyske par, mens man også var med, da Kevin overraskede den unge mor og friede under et af hendes foredrag.

LÆS OGSÅ: 'Single'-Mathilde hygger sig på Roskilde Festival

Peter og Katherina

Seerne var også med, da Peter og Katherina sagde ja til hinanden på rådhuset. Forholdet holdt dog desværre ikke ved, og parret blev efterfølgende skilt.

Frierier

'De unge mødre' har også vist flere romantiske øjeblikke, der har givet deltagerne ring på fingeren. Seerne var blandt andet med, da Daniel friede til Glennie på Jensens Bøfhus, da René friede til Hannah Melissa under 'De unge mødre'-talkshowet, da Kevin gik på knæ foran en overrasket Camilla,