Mormor Linse og Albas forældre, Cengiz og Geggo (Foto: Janus Nielsen/TV3)
Mormor Linse og Albas forældre, Cengiz og Geggo (Foto: Janus Nielsen/TV3)

HOT NEWS! Linse og Alba udgiver børnesang

Snart udkommer Linse og Alba med en børnesang, de har lavet sammen - og Linse er klar på at lave et helt album, hvis Alba ønsker det.

Det er nok de færreste, der ser 'Familien fra Bryggen', der ikke har opdaget, at Linse Kessler er fuldstændig skudt i sit barnebarn, Geggo og Cengiz' datter Alba på 4 år.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger

Men nu har Linse taget kærlighedserklæringer skridtet videre og lavet en sang til Alba, som Alba selv synger med på. Sangen hedder "Albibalbibuuu" og udkommer indenfor et par uger.

- Sangen er blevet rigtig, rigtig god! Det er en klappesang, helt nede i børnehøjde. Det er så fedt, fortæller en glad Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret

Herunder kan du se et sødt billede af Linse og Alba. Artiklen fortsætter efter billedet

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 

”Ingen tvinger Alba til noget”

Linse og Alba elsker at synge sammen, alt lige fra MGP-hits til rap, så derfor stod det klart for Linse, at hendes næste sangprojekt skulle fokusere på barnebarnet.

- Så tænkte jeg, at jeg vil sgu lave en sang til hende. Så når hun engang bliver stor, så kan hun sidde og tænke: "Hold kæft, hun var helt skudt af og tosset hende min mormor, men hvor var hun egentligt sød at lave en sang sammen med mig", griner Linse.

LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne

Hun fortæller, at lille Alba er pavestolt og klarede opgaven med at synge med på omkvædet så flot, selvom hun var lidt genert først.

- Albas forældre, Geggo og Cengiz har sagt, at hun må rigtig gerne være med i projektet, fordi det gør hende glad, og hun er så glad for at synge. Men vi er helt enige om i familien, at hun skal ikke tvinges til noget, hun ikke har lyst til, fortæller Linse.

Alba med sin mor og far, Cengiz og Geggo. Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Sådan gik det Louise og Victor hjemme i Danmark

Solooptræden

Derfor havde Linse også forberedt sig på, at sangen måske var endt som et soloprojekt.

- Hvis vi var kommet ud i studiet, og hun bare ikke ville synge, så var det bare ikke det. Så ville jeg bare lave en sang til hende uden hende. Men hun vil meget gerne, lyder det fra Linse.

LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

Af hensyn til Alba, så bliver det også kun Linse, der kommer ud og optræder med den nye sang, hvis den slags skulle komme på tale.

- Så bliver det bare mig, der kommer og synger. Medmindre hun har mega meget lyst, og hendes mor og far synes, det er en god idé, forklarer hun.

Linse har passet godt på Alba siden første færd. Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Kommer der en ny frue i ‘Forsidefruer’?!

Ny karrierevej?

Selvom Linse har udgivet flere sange, så er ”Albibalbibuu” hendes første børnesang. Og det kan altså noget, hvis man spørger hende.

- Jeg tror bare, jeg har fundet min vej, det skal da være børnesange, det er mega fedt, man er helt glad og helt op at ringe, når man gør det, griner Linse.

LÆS OGSÅ: Kort efter utroskab: Bendtner planlægger bryllupsrejse

Dog tager hun ikke selv initiativet til at flere sange i samme stil.

- Vi er ikke ude i et album - ikke endnu! Hvis Alba nu siger: "Mormor, vi skal lave en sang mere!", så gør vi det. Men det bliver på Albas præmisser, ellers er det heller ikke sjovt, forklarer hun.

Næste sangidé har hun dog klar:

- Så laver jeg sgu en sang om Jytte bagefter, storgriner Linse.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’ inviterer ny pige ind i klassen

LÆS OGSÅ: Sød musik hos reality-par: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf