Hjemme hos Martha og Camilla: Vi er altid sammen

Parret fra 'Alene i Vildmarken' er vilde med naturen og nyder at udfordre deres egne grænser, så da muligheden bød sig for at få sådan en sammen, sagde de ikke nej.

Et hyggeligt bondehus med spritnyt stråtag danner rammen om Camilla Nielsen og Martha Jensen liv i den sydfynsk landsby Krarup ved Ringsted. De er tilbage fra den nordnorske vildmark, hvor de for tiden kan opleves på DR1 under primitive forhold i overlevelsesserien 'Alene i Vildmarken'.

- Vi havde set den amerikanske udgave, og det tiltalte os at blive rippet for al komfort og blive et med naturen, så vi meldte os til programmet, siger ægtefællerne til HER&NU.

 Parret sælger til daglig lækre økologiske grønsager og æg købt hos lokale producenter, der videresælges til blandt andet hoteller, restauranter og gennem deres lille gårdbutik (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i smertehelvede

- Vi er altid sammen, og sådan har det været i mange år, siger de 32-årige fynboer, der blev gift i Peru i 2017 ved en shamanistisk ceremoni. De har været sammen siden 2012 og på sigt vil de gerne have børn.

- Uret tikker, og vi vil det gerne, siger parret med det spirituelle livssyn, hvor Camilla ovenikøbet er shaman. Det praktiserer hun nogle gange ud i baghaven, hvor der er bygget en indiansk tipi.

 Martha og Camilla blev gift i 2017 i Peru. Bryllupsritualet blev udført at en shaman (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Mistede lysten til at svømme: Sarah Bro besluttede sin fremtid ude på havet

- Livssynet fik vi god brug for ude i vildmarken. Derude var der færre forstyrrelser. Det handlede kun om vand, varme og mad, fortæller Camilla og Martha, der selv stod for optagelserne til DR-serien ligesom de øvrige deltagere.

- Det blev en unik oplevelse, fordi vi elsker naturen, holder af at udfordre vores grænser og arbejde med os selv, siger kvinderne.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra kæresten: Det er kun med til at gøre os stærkere sammen

 Herude på landet er der masser af plads til at holde høns, så det gør Camilla (tv) og Martha med glæde (Foto: Lars E. Andreasen)

- Vi ville også gerne blive bedre til at forstå og være til stede i vores forhold. Derude var vi meget afhængige af hinanden, og vi er blevet mere rummelige, men også individuelt har vi lært meget om os selv, siger Martha, der i det seneste afsnit havde det svært efter 23 dage under primitive forhold, hvor sult og det barske vejrlig nord for Polarcirklen satte hende på en hård prøve.

- Nogle gange handlede det bare om at få skiftet fokus, så man ikke blev fastholdt i nogle mentale nedture, der fungerede som kviksand, siger Camilla, der formåede at hanke op i sin partner, f.eks. ved at spille Kalaha, som blev et af midlerne for kvinderne til at komme på andre tanker og bevare optimismen i det øde landskab.

LÆS OGSÅ: Camilla Plum efter vildt hussalg: Sådan bruger jeg millionerne

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Min søn er autist
Et hyggeligt bondehus med spritnyt stråtag danner rammen om Camilla Nielsen og Martha Jensen liv i den sydfynsk landsby Krarup ved Ringsted. De er tilbage fra den nordnorske vildmark, hvor de for tiden kan opleves på DR1 under primitive forhold i overlevelsesserien 'Alene i Vildmarken'. - Vi havde set den amerikanske udgave, og det tiltalte os at blive rippet for al komfort og blive et med naturen, så vi meldte os til programmet, siger ægtefællerne til HER&NU. Parret sælger til daglig lækre økologiske grønsager og æg købt hos lokale producenter, der videresælges til blandt andet hoteller, restauranter og gennem deres lille gårdbutik (Foto: Lars E. Andreasen) LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i smertehelvede - Vi er altid sammen, og sådan har det været i mange år, siger de 32-årige fynboer, der blev gift i Peru i 2017 ved en shamanistisk ceremoni. De har været sammen siden 2012 og på sigt vil de gerne have børn. - Uret tikker, og vi vil det gerne, siger parret med det spirituelle livssyn, hvor Camilla ovenikøbet er shaman. Det praktiserer hun nogle gange ud i baghaven, hvor der er bygget en indiansk tipi. Martha og Camilla blev gift i 2017 i Peru. Bryllupsritualet blev udført at en shaman (Foto: Privat) LÆS OGSÅ: Mistede lysten til at svømme: Sarah Bro besluttede sin fremtid ude på havet - Livssynet fik vi god brug for ude i vildmarken. Derude var der færre forstyrrelser. Det handlede kun om vand, varme og mad, fortæller Camilla og Martha, der selv stod for optagelserne til DR-serien ligesom de øvrige deltagere. - Det blev en unik oplevelse, fordi vi elsker naturen, holder af at udfordre vores grænser og arbejde med os selv, siger kvinderne. LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra kæresten: Det er kun med til at gøre os stærkere sammen Herude på landet er der masser af plads til at holde høns, så det gør Camilla (tv) og Martha med glæde (Foto: Lars E. Andreasen) - Vi ville også gerne blive bedre til at forstå og være til stede i vores forhold. Derude var vi meget afhængige af hinanden, og vi er blevet mere rummelige, men også individuelt har vi lært meget om os selv, siger Martha, der i det seneste afsnit havde det svært efter 23 dage under primitive forhold, hvor sult og det barske vejrlig nord for Polarcirklen satte hende på en hård prøve. - Nogle gange handlede det bare om at få skiftet fokus, så man ikke blev fastholdt i nogle mentale nedture, der fungerede som kviksand, siger Camilla, der formåede at hanke op i sin partner, f.eks. ved at spille Kalaha, som blev et af midlerne for kvinderne til at komme på andre tanker og bevare optimismen i det øde landskab. LÆS OGSÅ: Camilla Plum efter vildt hussalg: Sådan bruger jeg millionerne LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Min søn er autist