HER ER DATOEN: 'Familien fra Bryggen' er tilbage

Hvis man går og glæder sig til at se mere til den folkekære familie fra Islands Brygge, så er der godt nyt. Ventetiden er nemlig ikke lang, for allerede 2. juni vender Geggo, Cengiz og Linse tilbage til de danske tv-skærme.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

I den 20. sæson af 'Familien fra Bryggen' er alt dog ikke, som det plejer at være. Familien har tidligere fortalt, at vi kommer endnu tættere på dem og deres problemer. Det er nemlig ingen hemmelighed, at Geggo og Linse var uvenner i en lang periode sidste år, og det får man mere at vide om i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

- Jeg tror, de fleste vil få et indblik i vores hverdag på en ny måde, det er et nyt take på ‘Familien fra Bryggen’. Det er en anden måde, vi har gjort tingene på, og man kommer tættere på, og man kommer lidt ind på vores uvenskab – mig og min mor, så jeg tror, man vil føle, man kommer lidt mere ind under huden på os, har Geggo tidligere fortalt til Realityportalen, hvortil hun tilføjede:

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

- Det har især for mig været meget grænseoverskridende, men alligevel. Vi har jo lavet 19 sæsoner før, og det er altid tættere på, men den her er en my tættere på. Jeg tror bare, det var nødvendigt. Jeg tror, det er den slags fjernsyn, der skal til nu.