Hård løve er blevet blød i knæene: Smask forelsket i kendis

Hanløven svæver på en lyserød sky og er sikker på, de skal være sammen for evigt.

I DR-succesen 'Løvens Hule' er Jesper Buch ikke nem at imponere, men i sit kærlighedsliv er han til gengæld blevet taget med storm, det afslører han i et stort interview i Euroman, som er på gaden i dag.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har tabt næsten 50 kilo på et år

- Jeg har aldrig været gladere, end jeg er nu. Jeg er faktisk pisseforelsket. Det sagde bare smask, da jeg mødte min nye kæreste, Ida Engberg. Hun er svensk dj og technoproducer, og vi faldt i snak på Ibiza. Siden da har vi begge fløjet rundt på en lyserød sky, fortæller en forelsket Jesper Buch i interviewet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradiso i chok: Måtte flygte fra brand

- Jeg er sikker på, at jeg skal dele resten af mit liv med hende. Men selv hvis ikke det sker, så vil jeg glæde mig over, at jeg i en alder af 46 kan få den følelse, som jeg har lige nu.

Jesper Buchs nye yndlings svensker er 37 år gammel og har været aktiv artist, siden hun var 18 år gammel. Hun har tidligere været gift med sin dj-kollega Adam Beyer, og sammen har de tre børn.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

Det vides ikke, hvor længe Jesper Buch og Ida Engberg har dannet par, men han har liket hendes billeder på Instagram siden 14. november. På netop Instagram giver hun da også hanløven baghjul i popularitet med sine 251.000 følgere mod Jesper Buchs 169.000.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ida Engberg (@idaengberg)