Har Linse og Cengiz coronavirus?

Cengiz har de klassiske corona-symptomer og skal testes, Linse vil bare gerne testes, så hun kan omgås sin familie uden bekymring.

I aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' skal både Cengiz og Linse testes for corona. Linse har set en masse mennesker, og selvom hun ikke har symptomer, så vil hun være sikker på, at hun kan besøge sit barnebarn Alba og sin højgravide datter Geggo uden at skulle bekymre sig for, om hun smitter. Cengiz derimod har de klassiske coronasymptomer, og han frygter for testens svar, da det kan få store konsekvenser for ham, hvis testen er positiv.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

- Jeg er super nervøs for resultatet, for hvis den er positiv, så kan jeg ikke være med til fødslen. Hvis jeg ikke kan se min datter blive født, det vil være det værste, fortæller Cengiz i 'Familien fra Bryggen' på TV3.

Geggo er træt af de høje varmegrader, som påvirker hendes humør, og hun er træt af, at Cengiz skal coronatestes, selvom det er det rigtige at gøre.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

- Det er 30 grader, og jeg er højgravid, alt er irriterende, siger Geggo i aftenens afsnit.

Se klippet herunder, hvor Cengiz og Linse lader sig coronateste, og se hele afsnittet i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay og få svaret på, om Linse og Cengiz har corona, eller om svaret er negativt.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy jubler: Lillesøster ligner Josephine