Har fundet kærligheden efter TV-program

Både Cille og Kasper har fundet den store kærlighed efter 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Da vi forlod 27-årige Kasper Bendixen og 24-årige Cille Birk Sauer, var de nyforelskede, og Kasper havde givet Cille nøglen til sin lejlighed. Men cirka to måneder senere gik parret fra hinanden.

- Vi gled rimeligt hurtigt fra hinanden, da det blev hverdag. Vi havde ikke så meget at snakke om, og den ene arbejdede mere end den anden, forklarer Cille.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom... 

Hverken Cille eller Kasper nåede dog at være single særlig længe. Kasper fandt sin store kærlighed, 25-årige Christel Jakobsen, i sin indbakke på Instagram, mens Cilles nye fyr havde været foran næsen på hende hele tiden.

- Jeg er lykkelig. Jeg har fået en kæreste, og ham har jeg faktisk kendt i lidt over et år. Han hedder Morten, og vi har mødt hinanden på en datingplatform på nettet, fortæller Cille.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Morten og Cille har ikke samme adresse endnu, men de bor næsten sammen.

- Vi bruger meget tid hos ham, forklarer Cille og fortsætter:

- Han er landmand, og han arbejder rigtigt meget, så vi kan nærmest kun ses om aftenen. Derfor er det lidt nemmere, at jeg bare er ved ham.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?

I dag ser Cille tilbage på 'Kærlighed hvor kragerne vender' som en god og lærerig oplevelse. Hun priser sig dog lykkelig for, at hun i dag har fundet sammen med Morten, som modsat Kasper får hende til at føle sig som sin absolutte førsteprioritet.

Se billedet af Cille og Morten herunder.