Hannah Melissa fra 'De unge mødre'. Foto: SBS
Hannah Melissa fra 'De unge mødre'. Foto: SBS

Hannah Melissa flygter fra kommunen efter sag om tvangsfjernelse

Hannah Melissa er flygtet med børnene og holder sin lokation hemmelig, da kommunen vil tvangsfjerne hendes fire børn.

Den seneste tid har der været en del opstand i den tidligere 'De unge mødre'-deltager Hannah Melissa Bæk Ginics liv.

I weekenden lød det til, at den 27-årige unge mor var flyttet til Serbien med sine fire børn, 11-årige Cecilya, 5-årige Molly, 4-årige Hailie og 2-årige Dexter, fordi Vesthimmerlands Kommune ville tvangsfjerne hendes børn.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har mistet sin far

Nu fortæller Hannah Melissa dog til Realityportalen, at hun ikke har bosat sig i Serbien, men blot var taget til landet for at besøge sin far.

Dog bekræfter hun, at hun "gemmer sig" for Vesthimmerlands Kommune og Ankestyrelsen, da Ankestyrelsen - med Hannah Melissas ord - har truffet afgørelse om at børnene skal tvangsfjernes til hvert deres børnehjem og efterfølgende hver deres plejefamilie.

- Vi har været i Serbien og besøge min far, men vi er ikke bosiddende dernede. Hvor vi befinder os, holder vi for os selv, indtil vi med sikkerhed ved, hvor vi står. Dog er vi sikret her, hvor vi er. Det har vi drøftet med en advokat og borgmesteren hernede. Cecilya er også begyndt i skole igen, og vi har fået nyt statsborgerskab, forklarer Hannah Melissa til Realityportalen.

Herunder kan du se Hannah Melissas Facebook-opslag, der fik hendes følgere til at tro, at hun var flyttet til Serbien

Vores nye liv ❤️ Slået op af Melissa Bæk GinicLørdag den 21. november 2020

LÆS OGSÅ: Ærgerlige 'De unge mødre'-Sandra efter Byretten: Det havde jeg ikke regnet med

Sendt til Ankestyrelsen

Hannah Melissa fortæller, at hende og ægtemanden René sidste sommer flyttede til Vesthimmerlands Kommune sammen med deres tre fælles børn og 11-årige Cecilya, som Hannah Melissa har fra et tidligere forhold.

Flytningen fra Viborg Kommune til Vesthimmerlands Kommune betød så, at Vesthimmerlands Kommune - der netop i sidste måned tilkendte Hannah Melissa førtidspension - begyndte at tage hendes familieforhold op til revision.

- Kommunen vælger at sende vores sag til Ankestyrelsen med alt negativt, de kan finde og beslutter at sende vores børn på hver deres børnehjem og hver deres plejefamilie væk fra alt. Så jeg mener ikke længere, at man sætter børnenes behov først. Jeg prøver at lære mine børn det allerbedste, og jeg vil kun det allerbedste for dem, og de trives her, så jeg mener, at det er bedst, de bliver hos os. Jeg er deres mor, René er deres far, og vi træffer valgene i vores liv, og det er at få ro på - for børnenes skyld, understreger hun.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila: Frygter downs

"Der var ikke en finger at sætte på os!"

Hannah Melissa fortæller, at hende og børnene er glade for, hvor de er nu - selvom hun ikke vil røbe, hvor familien befinder sig - og de betragter det som en ny start. Muligvis kommer René - der for nuværende befinder sig i Danmark - også ned til dem på et tidspunkt, fortæller hun, og hun understreger, at de to stadig har forældremyndigheden over alle deres børn.

- Da vi var bosiddende i Viborg Kommune, havde vi ikke støtte i hjemmet, og der var ingen, der holdt øje med os. Da vi flyttede til Vesthimmerlands Kommune ændrede det sig fra det ene øjeblik til det andet. Til trods for enormt gode udtalelser fra både skole, børnehave, vuggestue, sågar min læge og alle børnenes venners forældre, forklarer Hannah Melissa, der er forarget over den behandling, hun har fået af Vesthimmerlands Kommune.

I slutningen af oktober skiftede Hannah Melissa sit coverbillede på Facebook, og med det nye billede understregede hun endnu engang, hvor uretfærdigt behandlet, hun føler sig af kommunen.

LÆS OGSÅ: Ung mor er kommet på førtidspension

Og Hannah Melissa fortæller, at hun ikke er den eneste, der er forarget over kommunen.

- Børnenes skole, børnehave og vuggestue vil klage til højere instanser, fordi de også mener, at vores sag er forrykt, og at børnene hører hjemme hos os. Vesthimmerlands Kommune lægger vægt på alt det negative, der er sket i min fortid, og ikke hvordan vores børn har det nu, forklarer Hannah Melissa.

- Hvis René og jeg vidste, at det bedste for vores børn var at komme ud til en anden familie, så ville vi også træffe det valg. Vi elsker vores børn mere end noget andet og vil altid dem det bedste. Vi har længe haft ro på. René havde et godt og fast arbejde. Jeg tog mig af børnene og alt det praktiske. Der var ikke en finger at sætte på os, forklarer Hannah Melissa, der nu glæder sig over den nye start væk fra Vesthimmerlands Kommune.

- Børnene har det godt og kan godt mærke på os, at der er kommet ro på, og det har hjulpet dem rigtig meget. Vi er alle sammen indstillet på en ny og meget bedre fremtid nu, afslutter hun.

Realityportalen har været i kontakt med Vesthimmerlands Kommune, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: UH! ‘De unge mødre’-babe dater 'Paradise'-stjerne

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra 'De unge mødre'