Gustav Salinas’ vilde forvandling: Fra diva til direktør

Realitystjernen Gustav Salinas er næsten ikke til at genkende.

Der er en verden til forskel på den 21-årige Gustav Salinas, der i 2011 valsede rundt i realityshowet 'Divaer i junglen' iført Burberry fra top til tå, til forretningsmanden og direktøren Gustav Salinas anno 2022.

Et voldsomt overfald i 2013 fik ham i gang med at træne, så han kunne forsvare sig selv, og i 2018 åbnede han sit eget fitnesscenter, hvor han tog klienter ind.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor følte Naja sig alene på hold Nord

Et center, der er blevet en stor succes.

– Succesen betyder rigtig meget, for jeg har haft et evigt behov for at fortælle omverdenen, at jeg ikke er dum. Jeg har bevist, at jeg godt kunne, selvom folk ikke troede på mig. Da jeg tog min fitness- og sundhedsuddannelse, var der ingen, som ville ansætte mig, selvom jeg ringede til alle fitnesscentre. Så startede jeg da bare mit eget, fortæller Gustav, 32, fra kontoret lige ved siden af Amalienborg.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas med i ny julekalender

Sød sejr

I øjeblikket har han og kæresten, Niels Goido, 24, succes med 'Salinas slik', en sukkerfri produktserie med 25 produkter.

– Jeg syntes, at der manglede sukkerfrie alternativer, men en direktør i branchen sagde med det samme: ”Glemdet, du kommer aldrigind i fødevareindustrien og slet ikke i Salling Group”. Så tænkte jeg: ”Fuck, det vil jeg ikke finde mig i”. Jeg fandt selv nogle leverandører og oplevede fra starten en kæmpe interesse. Vi solgte 12 tons slik sidste år, så det har været en god forretning. Da jeg gik ind til et møde med Salling Group for et år siden, sagde jeg til dem: ”Uanset om I køber mine produkter eller ej, bare det at stå her foran jer, det er en sejr i sig selv”. Men det gjorde de, og nu bliver det solgt i Bilka, Føtex og Netto.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Her er vores krav til landmændene

Fuld af idéer

Det vil overraske mange, at Gustav faktisk er så dygtig en forretningsmand.

– Det er nok fordi, jeg ikke taler så meget om det. Ligesom jeg heller ikke taler om alle mine boliginvesteringer, som jeg har arbejdet med i mange år. Jeg har en indre iværksætter og elsker at skabe ting.

Fordelingen i Salinas er klar. Gustav får idéerne, og Niels, med en fortid i Magasin, holder ham nede på jorden og fører det realiserbare ud i livet.

– Nogle gange kan jeg finde på at vække Niels midt om natten, når jeg har fået en idé, og så er han ved at slå mig halvt ihjel og siger: ”Det kan ikke lade sig gøre”. Så siger jeg: ”Det skal det”, og så kører vi. En ting er at få idéerne, men det er vigtigt at have folk omkring sig, som kan få det til at ske.

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor er Fies søn fjernet

Der er sket meget i Gustavs liv siden 2011.

– Dengang havde jeg ikke noget ansvar, men det var rart. Nu har jeg jo en masse ansvar, og nogle gange for meget, for jeg har ansvaret for både mine klienter og mine medarbejdere. Jeg har måttet finde ud af, hvor meget jeg kan blive ved at give mentalt af mig selv, og derfor må jeg udfase Fitness Nu og fokusere på Salinas. Nu, hvor jeg er blevet ældre, kan jeg bare gøre de ting, som jeg har lyst til, uden at skulle bevise noget for nogen.

LÆS OGSÅ: Daniel og Birgitte fra ‘Luksusfælden’: Sådan går det i dag