Gustav Salinas i tv-comeback

Gustav tog afstand fra reality for syv år siden, men nu er han måske på vej tilbage.

Gustav Salinas og kæresten Niels Goido blev for nylig forældre til hunden Bella. Og der er generelt sket mange forandringer i Gustavs liv, siden han i 2008 dukkede op i 'Dagens mand'.

- Mange mennesker tænkte nok, første gang de så mig på tv-skærmen, at ham der er en døgnflue. Og de havde nok heller ikke de vilde forventninger til min fremtid. Personligt synes jeg, at jeg havde en fantastisk karriere som reality-stjerne de år, jeg var i den branche, skriver Gustav i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig på grund af depression

Siden Gustav stoppede med reality for 7 år siden, tog han springet som iværksætter. Siden har han haft sit eget fitnesscenter, udgivet flere kogebøger, haft sit eget online fitness-universe, investeret i boliger, og nu er han i gang med sit slik-eventyr sammen med kæresten Niels.

Men ved siden af er Gustav også ved at planlægge mere tv, det afslører SE&HØR, der har læst den fulde udgave af Gudstavs opslag, som sidenhen er rettet til.

- Jeg har nu fået tilbudt mit helt eget tv-program, hvor jeg vil vise mit nye jeg, min Mulle (kæresten Niels red.) og livet som iværksætter på godt og ondt, skrev Gustav i den oprindelige tekst.

LÆS OGSÅ: Cremekongen: Sælger huset for 40 millioner

Ifølge SE&HØRs oplysninger har Gustav takket ja til tilbuddet, og for en måned siden var der et tv-hold forbi og optage en såkaldt promo, som kan blive begyndelsen til en hel serie om reality-stjernens forhold og hverdag.

Gustav og Niels venter lige nu på, om projektet bliver solgt og dermed en realitet.

LÆS OGSÅ: WOW: Seks kendte danskere i vildt reality-eventyr