Gustav i tvivl om familieforøgelse

Den planlagte familieforøgelse er ikke en nem beslutning.

Der er ingen tvivl om, at forholdet mellem Gustav Salinas og kæresten Niels Goido, som både er kærester og forretningspartnere. Derfor har de taget beslutningen om, at det er tid til at udvide familien og få sig en hund, men gode råd er dyre, når det kommer til, hvad det skal være for en hund. Derfor spørger Gustav sine mange følgere til råds.

LÆS OGSÅ: Wow: Så meget tjener løverne på 'Løvens Hule'

- Det at få en hund er en kæmpe stor beslutning, da det er en ven, du har i mange år af dit liv. Jeg har haft lyst til at få en hund i så mange år. Men jeg har godt nok været i tvivl om hvilken race, der passer bedst til mig og nu også til Mulle. Vi skal have en hund, der er gang i, der har lyst til at være aktiv, en som er meget social og som elsker mennesker, skriver Gustav og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald joker med ny ‘Vild med dans’-vært

- Mulles drøm har altid været at få en dobermann, og jeg kunne rigtig godt tænke mig en chow chow eller en labrador. Jeg tænker, at der er mange af jer derude, som ved en masse om hunde. Så jeg ville høre jer, hvad I tænker, der ville passe til 2 unge og aktive fyre som os.

Gustav opfordrer folk til at komme med deres gode råd eller bud på hunderace til det forelskede par i sit kommentarfelt, som man kan finde på opslaget herunder.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i træning hos Gustav: Jeg har taget på

Det strømmer allerede ind med gode råd fra blandt andet Puk Elgaard og Oliver Bjerrehuus' kæreste, Sofie Amalie Elkjær, der opfordrer parret til at få en labradooodle, ligesom de selv fik sidste år.