Gravid ung mor: Han ser ikke sine børn

Forholdet til eksmanden er anspændt, og det er ikke blevet bedre af, at der er kommet en ny mand i Miekes liv.

Mieke Kuby afslørede i sidste uge, at hun venter sit tredje barn. Mieke er kendt fra ‘De unge mødre’, og hun blev første gang gravid som 16-årig og mor som 17-årig, da datteren Phoenix kom til verden. Faren til Phoenix, Tikiri, bor i London, og selvom Mieke kæmpede for at få ham til Danmark, så lykkedes det aldrig.

CHOK: ‘Vild med dans’-par smidt ud den første dag

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Geggo og Cengiz har et stort skænderi og vil skilles.

Da parrets andet barn, datteren Everest, kom til verden, så Tiriki således med via Facetime fra London. Allerede i programmet kunne man følge det turbulente forhold, og efter deltagelsen er de to gået fra hinanden. Derfor er det ikke Tikiri, der skal have æren for det barn, Mieke venter nu, som hun siger med et grin.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? 'De unge mødre'-deltagere er i familie

- Det er rigeligt, han får credit for to børn, han hverken ser eller betaler for, fastslår hun og uddyber, hvordan de to endte med at gå fra hinanden.

- Jeg vidste bare, at Tikiri ikke var seriøs. Jeg havde en åbenbaring en dag, og så valgte jeg at gøre det forbi. Jeg kan slet ikke forstå alle de år, jeg har været blind og bare har prøvet på at skabe min egen lille familie med mig selv. For det var det jo. Han har aldrig betalt børnebidrag, og jeg har aldrig nogensinde bedt ham om andet end måske til et par sko eller noget tøj til en af pigerne i ny og næ, fortæller Mieke og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Mor forlangte 50.000 af mig

- Det var altid et problem at få penge fra ham, så min familie har stået for skud og været der for mig hele vejen igennem. Jeg gik nok bare i min egen verden og troede, jeg fik min mand. Men nu er jeg heldigvis videre.

Snakker minimalt med deres far

Den dag i dag har Mieke fået en ny kæreste, og det har gjort forholdet til ekskæresten ekstra anspændt.

- Da han fandt ud af, at jeg havde en ny kæreste, blev jeg svinet til, og han ville ikke betale til pigerne. Det kunne min nye mand bare gøre og bla bla bla. Han er også for nylig konverteret til islam, han er helt rundt på gulvet, fortæller Mieke og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Nybyggerne’? Nu forklarer Frederikke

-  Han snakker minimalt med sine piger, fordi jeg bliver simpelthen for stresset og ked af det af at blive snakket til, som Tikiri snakker til mig. Så det foregår kun, når de er på besøg hos mine familiemedlemmer. Men ikke engang de gange kan han finde ud af at ringe hver gang.

- Everest er jo ligeglad. Hun kender ham stort set ikke. Phoenix derimod har det meget svært. Men hun har selv sagt fra, fordi han vælger at involvere hende i vores problemer. Så Phoenix vil for det meste ikke snakke med ham. Everest ser op til min kæreste og snakker om ham hele tiden og savner ham. Jeg har meget fokus på Phoenix for tiden og lader hende vide, at hun må snakke, så meget hun vil med sin far, men hun melder selv fra.

LÆS OGSÅ: WHAT: Paradiso med i ‘True Love’

Ny mand og ny baby

For otte måneder siden mødte Mieke en ny mand, som hun nu har dannet par med i et halvt år. Han bor i Sverige, så endnu en gang er afstanden et vilkår i Miekes kærlighedsliv. Men udover det så er der ikke mange ligheder mellem Miekes nye kæreste og hendes eks.

Denne gang overvejer Mieke da også selv at rykke teltpælene op og flytte efter kæresten. De to venter deres første fælles barn, og selvom graviditeten ikke var planlagt, er de begge glade for familieforøgelsen.

LÆS OGSÅ: Skrækscenarie blev til virkelighed i 'Nybyggerne'

- Vi var og er begge to vildt forelskede i hinanden, og vi klikker bare så godt. Fra starten af vidste vi, hvad vi forventede af hinanden, og selvom vi er så forskellige - så er vi samtidig bare så ens. Så nej, vi snakkede ikke om, at vi skulle have børn her og nu, men vi snakkede om, at vi gerne ville have børn sammen i fremtiden. Derfor var det heller ikke et dilemma, om vi skulle beholde vores barn, da vi allerede havde snakket om det, fortæller Mieke.

Hun er 15 uger henne i sin graviditet nu og ved endnu ikke, om det bliver en dreng eller en pige.