Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)
Maria Krogh fra 'De Unge Mødre' (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

Gravid ung mor afslører kønnet

Den unge mor kan nu forberede sig på to børn af samme køn.

Maria Krogh kendt fra tv-serien 'De unge mødre' venter sit andet barn. I forvejen har hun sønnen Vincent fra et tidligere forhold, og i går afslørede Maria og kæresten Philip Haahr kønnet på deres kommende barn.

Artiklen fortsætter under videoen af Stephanie fra 'Familien fra Bryggen', der fortæller om sit andet barn. 

LÆS OGSÅ: Fie Laursen støtter Teitur: Jeg kender ham

I ægte gender reveal stil afslørede parret kønnet med at prikke hul på en ballon, hvor konfetti i blå eller pink afslørede kønnet. Da Maria og Philip sprang ballonen fløj det ud med blåt konfetti, som indikerer, at parret venter en dreng.

- Vi prøver stadig at vænne os til, at det rent faktisk er en lillebror, og at vi ved kønnet nu. Det er fantastisk, skriver Maria.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

Med til gender reveal havde parret inviteret deres nærmeste, som kom med gaver til den lille ny, der ikke offentligt har fået et navn, men omtales lillebror.

Til Realityportalen forklarer Maria, at navnet ikke kun er skjult offentligt.

- Vi har gennemgået hele alfabetet, men der er ikke umiddelbart noget, hvor vi tænker “waow! Det skal han hedde”, så nu må vi se. Jeg tænker, at det helt rigtige navn nok skal komme på et tidspunkt, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen single igen: Jeg er bange for livet

Glad for lillebror

Storebror Vincent på fire år ser frem til at møde sin nye bror.

- Vincent er vildt glad for, at det er en dreng. Han er begyndt at finde alt sit legetøj, som lillebror også må lege med, og han mener bestemt, at lillebror skal dele værelse med ham, så det betyder virkelig meget, at Vincent er så glad, forklarer Maria og afslører, at det var Vincent, der tiggede om at få en baby.

LÆS OGSÅ: Corona-nedlukning har hjulpet ung mor

Maria fortæller ydermere, at hun har det godt, selvom hun døjer med lidt flere graviditetsgener, end da hun ventede Vincent, hvor hun kunne løbe ture helt frem mod termin.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af MARIA (@_mariakrogh_)