Tine Land og Mathias Kastrup fra 'Løvens Hule' (Foto:
Per Arnesen/DR)
Tine Land og Mathias Kastrup fra 'Løvens Hule' (Foto: Per Arnesen/DR)

Gjorde comeback i ’Løvens Hule’: Det er vi særligt stolte af

Parret Tine Land og Mathias Kastrup, der ejer barnevognsbrandet ’KongWalther’, vender tilbage i tv-programmet ’Løvens Hule’.

I aftenens afsnit af 'Løvens hule'  indledte den energiske iværksætter Tine Land med at sige, at ”kongen er tilbage” i sin præsentation.

Tilbage i sæson 7 af ’Løvens Hule’ medvirkede hun og manden nemlig for første gang. Her præsenterede de deres hovedprodukt, der var fastmonterede handsker til barnevogne.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Fire er blevet til tre

Artiklen fortsætter under videoen...

Dengang var der dog ingen af løverne, der investerede, men det betød ikke, at virksomheden ikke blev en succes.

Siden har virksomheden ’KongWalther’ nemlig solgt over 20.000 handsker alene i Danmark, og handskerne er kommet på hylderne hos blandt andet kæderne ’BabySam’ og ’Matas'.

Den stigende succes motiverede Tine Land til at deltage i programmet igen.

- Det var præcis den samme følelse som første gang. Jeg var lige så spændt og nervøs. Men det, der var ekstra denne gang, var, at jeg ikke ville have fem nej’er igen. Det må koste, hvad det koste vil. Jeg skal have en investering med herfra, forklarer Tine Land til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter i designerhus

I aftenens program søgte iværksætterparret 300.000 kr. for 10% af virksomheden, hvilket værdiansatte virksomheden til tre millioner. Parret endte med at takke ja til et bud fra de nyeste løveinder, Louise Herping og Anne Stampe, der samlet bød 400.000 kroner for 20%.

Til trods for, at parret ikke kendte de nye løver, så dvæler de heller ikke ved, om udfaldet kunne være blevet bedre.

- Det var anderledes denne gang, da der jo var to nye løver med. Vi fik først at vide, inden vi kom ind, hvem de to nye løver egentlig var. Det gør jo også, at man ikke gør sig så mange tanker om, om der kunne være et bedre bud.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-Mette afslører: Det er slut

Udover at få en investering med sig, så er iværksætterparrets også særligt stolte af det ’blå stempel’, de fik fra Jesper Buch.

- Jeg bliver enormt rørt. Det er de færreste, der bliver ’blåstemplet’ af Jesper Buch. Når du står derinde foran rampelyset på et kryds og deler alt, hvad du har, så er du er sårbar. Men når Jesper Buch kigger os i øjnene og siger, at vi har den vildeste energi, så bliver man stolt, siger en rørt Tine Land.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea reagerer på kritik: Jeg bliver provokeret

’Løvens Hule’ kan lige nu ses på DR 1 og DR TV.