'Gift ved første blik'-stjerne gift for tredje gang

Ved et overdådigt bryllup sagde parret endnu en gang ja til hinanden.

Michael Sommer blev kendt i hele Danmark som 'Skatter', da han blev gift for rullende kameraer med Christina Arenholdt. Parret havde et hæsblæsende forhold, som endte i en ufrvillig graviditet og en efterfølgende skilsmisse.

LÆS OGSÅ: Ung mor i ny kamp: Min datter skal nok komme hjem

Siden har Michael dog fundet kærligheden på ny, og søndag d. 28. august blev han gift med sit livs kærlighed, Maria Kronholm, for anden gang. Selvom det er noget utraditionelt at blive gift på en søndag, så er det bestemt ikke uden grund.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa flygter fra kommunen efter sag om tvangsfjernelse

- Vi blev gift sidste år den 28 august, og i søndags var præcis 1 år siden. Så i der skulle festen holdes, forklarer Michael, som altså nu er blevet gift i alt tre gange.

LÆS OGSÅ: Michael og Maria uenige om børn

Eventyrligt bryllup

Da parret sidste år blev gift, var det ved en intim ceremoni, hvor kun Marias mor var til stede, men i år var det helt anderledes.

- Dagen gik overalt forventning, det var lige i vores ånd, eventyr og entré med racer hjelm, heste, vielse, blomster, helikopter, slot, kærlighed, masser af dyr og en kæmpe fest. Det var bare nogle af de ord, der dannede rammen om vores dag, fortæller en lykkelig Michael.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har mistet sin far

Parret deler gladeligt ud af billeder fra deres store dag på hver deres Instagram stories, og i et opslag har Maria forsøgt at vise nogle af højdepunkterne fra brylluppet, som hun kalder helt igennem magisk.

- Det startede ud med, at vejret skulle være skybrud og torden, men få minutter før vielsen startede, kom solen og lyste mørket op - præcis som Michael gjorde i mit liv, da jeg mødte ham. Jeg blev ført op af min far og Jones (den hest, Michael gav Maria, da han friede til hende, red.). Alt var helt perfekt, og eventyret har fået et helt uforglemmeligt kapitel, skriver Maria på Instagram.

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn

Se billeder fra parrets andet bryllup herunder.