Geggo og Cengiz forfulgt af uheld

At en ulykke kommer sjældent alene, er et ordpsrog, der passer perfekt på reality-parret nu.

Lykken var stor, da Stephanie 'Geggo' og Cengiz Salvarli fandt og købte deres drømmehus. Nu er de så flyttet ind og lever i flytte- og renoveringsrod.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Men som om det ikke var hårdt nok i sig selv, og det er det, fastslår parret, så er de også blevet ramt af det ene uheld efter det andet.

- Vi var flyvende, og vi var enige om, at det nok var for godt til at være sandt. Vi fik drømmehuset, og det hele kørte bare for os. Nu bliver vi så ramt af den ene ulykke efter den anden. Det hele vælter, det er sådan en dominoeffekt, fortæller Geggo i det nyeste afsnit af parrets podcast og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ sammen med Bendtner

- Det er pisse koldt, for pejsen virker ikke, og guldvarmen virker ikke. Så vi har ikke noget varme. Ej, der er et par radiatorer, der virker.

- Jeg gik og arbejdede ovenpå i går, og der var 13 grader. 13 grader er ikke meget! Det er rigtig koldt. Jeg havde gået og arbejdet i 9 timer i går, og man har maling over det hele og vil bare gerne have et bad. Men så var der ikke sådan rigtig varmt vand. Jeg ved ikke, hvad der er sket. Der må være et eller andet med den varmeting, forklarer Cengiz

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinderen sov i drivhuset i en måned, efter han kom hjem

Det er dog ikke kun varmen, der driller. Da Geggo skulle til julefrokost i weekenden, var der pludselig slet ikke noget vand. Derudover er der en fejl på parrets bil, så den kan ikke lade, og de må nøjes med en bil.

Vielsesringen er væk

Man kan altså roligt sige, at en ulykke ikke er kommet alene for Geggo og Cengiz. Og midt i alt flytterodet så har Geggo også mistet sin vielsesring.

LÆS OGSÅ: Efter Hugos død: Nu dropper de Helmig

- Den mister du jo konstant, hvilket jeg ikke forstår. Det burde være dit dyreste eje, hvordan kan du bare lægge den fra dig alle mulige steder, spørger Cengiz

- Jeg husker jo enormt dårligt, og så har jeg en tendens med de ting, der er vigtige for mig, så lægger jeg dem et sted, så jeg ved, hvor de er, og så glemmer jeg, hvor det er. Jeg har lagt den i en vindueskarm. Det tror jeg. Det føler jeg, jeg har, slutter Geggo.

Man kan høre hele parrets podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt' på Podimo.