Anna Seneca og Oliver Erngart skal sammen til Halloween i Tivoli. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Anna Seneca og Oliver Erngart skal sammen til Halloween i Tivoli. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Går fra hinanden: Kærlighed gjorde mig blind og naiv

Deres kærlighedshistorie startede som et lille eventyr i 'Paradise Hotel', men i Danmark blev den stille og roligt til et mareridt.

Den seneste måned har været turbulent for Anna Seneca og Oliver Erngart, efter det kom frem, at Oliver havde været Anna utro med paradisoen Vanessa Johannsen.

LÆS OGSÅ: Verdensstjerne afslører: Dansk 'X Factor' ændrede mit liv

Ariklen fortsætter under videoen, hvor Vanessa fortæller om episoden med Anna og Oliver til Reality Awards....

Siden da har flere realityfans i spænding ventet på, hvad der nu skulle ske mellem de tidligere paradisoer. De har dog flere gange har sagt, at det er privat, og at de vil finde ud af det selv.

Men nu åbner Anna alligevel helt op.

- Jeg skal til at finde mig selv igen. Til at lære mig selv at kende på ny. Som kvinde og som enlig mor, afslører Anna i et hjerteskærende opslag på Instagram, hvor det står klart, at den nybagte mor har valgt at forlade sin store kærlighed.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria deler stor nyhed

For nogle gange kan ens store kærlighed fratage én dømmekraften, klarsynet og fornuften, og det er præcis, hvad Anna har oplevet.

- Jeg skal tilgive mig selv, for at have accepteret smertefulde ting alt for mange gange. For at miste mig selv, fordi kærlighed gjorde mig blind og naiv. For at glemme mine egne værdier og grænser. For at udsætte mig selv for utilgivelige hændelser flere gange, forklarer Anna og fortsætter:

- For ikke at lytte til de uendelig mange signaler min krop har skreget til mig. For at blive en helt anden, ubehagelig og ugenkendelig person, som jeg helst ikke vil kendes ved - fordi jeg blev for længe i løgne, utroskab og svigt.

LÆS OGSÅ: Marco er iskold efter date – Tag hende bare!

Selvom det er svært for den lyshårede skønhed, prøver hun at holde fast i alt det positive.

- Trods et forhold med svigt, så har vi stadig skabt det mest perfekte i vores verden. Og det ville aldrig være sket, hvis jeg havde gjort noget anderledes. Derudover, skilles vi ikke med had. Men derimod med det dyrebareste venskab - nemlig forældreskabet, skriver hun.

Og netop forældreskabet har Anna tænkt en del på på det sidste. Hendes opdragelse skal nemlig have fokus på ærlighed og

- Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for, at Mio skal vokse op med respekt og gensidighed. Jeg vil lære ham, hvad det vil sige at behandle andre mennesker ordentligt, og hvordan man (især) behandler kvinder, i en meget mandschauvinistisk verden. Jeg vil vise ham hvad rigtig kærlighed er.

Annas opslag kom fuldstændig bag Oliver, men han har nu også bekræftet på sine sociale medier, at de er gået hver til sit.