Frida B. om hedt 'Bachelor'-kys: Det var på tide

Vi er fire uger inde i årets 'Bachelor', og nu er der i den grad skruet op for romantikken.

Der blev skruet op for varmen i dagens afsnit af 'Bachelor'.

Den surfende bachelor Philip kyssede nemlig hedt med Frida B., som han længe har haft et godt øje til. Det hele foregik på en singledate, hvor de to turtetduer endte med at putte i en hængekøje.

LÆS OGSÅ: Drama i ‘Bachelor’-huset: Alle mod AC

- Jeg var overrasket over, at det var sådan et kys. Og ikke bare en lille tantemøsser. Men jeg tænkte bare, "ja ja, why not. Vi hygger os, og jeg har også lyst til at kysse dig", fortæller hun til realityportalen og hentyder til, at kysser var en af de mere våde og ikke blot et tantekys.

Og noget tyder på, at det var den rigtige strategi, som Philip havde lagt. Kysset faldt i hvert fald i god jord hos den smukke Frida B.

- Det var på tide. Og så gjorde det, at man rykkede lidt tættere på hinanden, så det var fint og godt. Der var lidt mere, der blussede op i mig efter det kys. Lidt flere sommerfugle i maven. Ikke en forelskelse, men "en lille et-eller-andet", forklarer hun.

Og den tankegang bakker Philip op om.

- Det var naturligt for mig og Frida at kysse, fordi vi havde så god en date, som vi havde. For at jeg kunne holde mig selv i loopet, så var jeg nødt til at tage hver date isoleret set. Nogle dates var bare så naturlige og hyggelige, at det førte til et kys. Jeg havde brug for at mærke det fysiske. Og det var et rart og dejligt kys med Frida. Intet forceret eller presset igennem, forklarer han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ulven Peter om 'Bachelor': Kasper er fantastisk

Og selvom det måske kan virke grænseoverskridende at kysse for rullende kameraer, så fortæller Frida til Realityportalen, at hun hurtigt glemte, at kysset blev filmet.

- Jeg husker det, som om de (produktionen, red.) havde stillet kameraet og så var de daffet lidt væk. Vi var også så meget "in the moment", at vi ikke registrerede så meget omkring os. Det var rart at glemme kameraerne, fordi så kunne vi være os selv.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca flytter: Nogle gange tager livet en drejning

Var ikke Philips førstevalg

Kysset mellem Frida B. og Philip så meget passioneret ud, men hun var ikke den første, Philip kyssede med i villaen.  Tidligere har han nemlig kysset med Victoria, som han også har udvist stor interesse for. Og det vakte lidt blandede følelser hos 'Bachelor'-stjernen.

- Jeg anede ikke, at han havde kysset med Victoria, da vi kyssede. Der gik noget tid, før jeg fandt ud af det. Men jeg havde skænket det en tanke, at han havde kysset med andre. Dog var jo ikke rart at høre, men på den anden side, så havde man gjort det samme i hans sted, så jeg var forstående over for det. Det er selvfølgelig ikke nice, for man føler jo, at man er tætte efter et kys, og at det er en lidt større ting, når man kysser i villaen. Det var ligesom et tage et skridt videre, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Simone deler forældremareridt: Det gør så ondt

Heldigvis påvirkede det ikke forholdet mellem de to 'Bachelor'-kvinder.

- Der er ingen grund til, at vi skal gå at være mærkelige overfor hinanden. Vi piger i huset var overraskende gode til at håndtere det hele, slår hun fast og fortsætter:

-  Alligevel delte jeg ikke alt med pigerne, fordi jeg ikke rigtigt vidste, hvordan de gik og havde det, og jeg har ikke lyst til at slukke deres håb. Så det var for at skåne pigerne, der allerede havde følelser for Philip inde i villaen. Så jeg tænkte, det var meget fint at holde noget for sig. Det var bedst for alle, at de ikke fik alle detaljer.

Om der bliver uddelt endnu flere hede kys, vil tiden vise. Du kan se kan 'Bachelor' på TV 2 Play eller TV 2 Zulu tirsdag til torsdag.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet student med topkarakter