Frida B. og Philip forklarer ærgerlig snak

En snak mellem Frida B. og Philip ender med at vende stemningen på en tallerken i tirsdagens afsnit af 'Bachelor'. Nu forklarer de begge to episoden.

- Lige på stående fod har jeg ikke engang lyst til at tage imod en rose fra ham, fordi jeg synes, han har udvist nogle vatpik-signaler, og det gider jeg bare ikke mere.

Ordene kommer fra Frida B., efter hun i aftenens afsnit af 'Bachelor', blev grueligt skuffet over Philips opførsel.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler trist nyhed

Frida og Philip var ellers på en romantisk date i sidste uge, hvor der blev uddelt hede kys, og stemningen var lummer.

Men det virkede ikke til, at Philip havde det store behov for at snakke med Frida til aftens fest. Nu sætter de begge ord på den anspændte episode i dagens afsnit.

- Jeg var frustreret og skuffet over ham. På det tidspunkt havde jeg ikke udvekslet et ord med ham siden vores date. Og så var festen en test på, om han prøvede at få noget øjenkontakt eller bare vise mig et eller andet. Men det gjorde han ikke i løbet af hele festen. Han tog ikke engang fat i mig og svingede mig rundt, som han gjorde med de andre piger. Så jeg var slet ikke i tvivl om, at der var et eller andet galt med ham, forklarer Frida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Remee og Mathilde går fra hinanden

Frida B. valgte at tage sagen i egen hånd og hev derfor Philip til side for at mærke, om hun havde tolket hans signaler forkert, eller om der faktisk var noget om det, hun gik og tænkte.

- Jeg kunne selvfølgelig godt have fortalt ham, at det skuffede mig, at han var på den måde, men det var jeg ikke tryg ved at at fortælle ham på det tidspunkt. Samtidig kæmpede jeg om hans opmærksomhed med 17 andre kvinder. Jeg kunne også mærke, at han gav mig nogle associationer til fyre, som jeg har datet før herhjemme. De bliver skræmte, hvis man begynder at gå ind i, hvad man føler. Så jeg frygtede lidt for at skubbe Philip endnu længere væk, hvis jeg lagde følelserne på bordet, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Nybyggerne'-vindere er blevet forældre

Philips side

Da Realityportalen snakker med Philip har han en lidt anden udlægning af situationen.

- Jeg blev meget overrasket, da jeg så afsnittet, over hvordan hun faktisk reagerer på det hele. Så det vi oplever mellem Frida B. og jeg, er, at jeg bare indgår i ganske normal snak med hende, men Frida har noget på hjertet, som hun ikke formår at komme ud med til mig. Så set med mine briller, bliver det en gættekonkurrence, hvor jeg skal gætte mig til, at hun er utilfreds med, at hun ikke har fået den opmærksomhed, som hun havde forventet, siger han.

Faktisk er Philip slet ikke enig i, hvordan Frida tolkede hans signaler.

- Jeg var også opmærksom på Frida B., men det er ikke klippe med i programmet. Så det virker, som om jeg giver hende en kold skulder. Og hvis man troede, som jeg gjorde, at alt var liv og glade dage, så var det et lotteri for mig at være i, hvis hun ikke turde italesætte sine følelser overfor mig, konstaterer han.

Vatpik

Efter at have set dagens afsnit er Philip ærgerlig over, hvordan Frida har omtalt ham foran kameraet.

- Jeg havde ikke forestillet mig, at hun ville gå i forsvarsposition, når det ikke gik hendes vej, eller hun blev frustreret. Jeg synes, det er lige grelt nok at være så negativ omkring det og kalder mig vatpik, eller hvad hun kaldte mig. Jeg har intet imod, at hun kalder mig det, men synes ikke, det ser pænt ud fra hendes side af, siger han til Realityportalen.

Frida B. står dog ved udtalelsen.

- På daværende tidspunkt synes jeg, at han udsendte nogle faresignaler, som havde lidt vatpik-karakter. Han kunne have taget sig sammen og vist mig, at han synes, jeg var sød, efter vi havde haft en date, hvor vi var kommet megatæt på hinanden, afslutter hun til Realityportalen.

Øverst i artiklen kan du se klippet, hvor Frida B. sætter flere ord på sin usikkerhed. 

Du kan se 'Bachelor' på TV 2 Play eller på TV 2 Zulu tirsdag til torsdag.