Francesca viser stor personlighed i ‘Bachelor’: Jeg er her for kærligheden

Francesca indrømmer gerne, at hun er kommet for kærligheden og ikke for at få veninder.

35-årige Francesca fra København viser allerede fra første afsnit stor personlighed i 'Bachelor' sæson 2. Hun er ikke bange for at stjæle opmærksomheden, og hun afbryder gerne en date for at få alenetid med de to bachelors.

- Jeg synes selv, jeg har en stærk personlighed, og jeg er ikke bange for at gøre det, der er godt for mig. Jeg kom her for kærligheden, fortæller Francesca til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: Alle pigerne i sæson 2 af ‘Bachelor’

I sæson 1 blev Michaela særdeles upopulær hos de øvrige piger for at tage lidt for meget fokus, men det bekymrer ikke Francesca.

- Som sagt, så er jeg der for at være mig selv. Jeg er der ikke for at genere pigerne eller få dem til at føle sig usikker. Jeg har bare været mig selv hele vejen igennem. Selvfølgelig vil der altid være nogen, der tænker, jeg er for meget, men jeg er bare mig selv, slår Francesca fast.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

Ifølge Francesca er hun ikke den eneste pige i villaen med en stor personlighed.

- Jeg synes, at der i år er mange stærke kvinder med store personligheder. Vi er meget forskellige, og der skal være plads til hinanden, som vi er, fortæller Francesca, der valgte at danse ind på den røde løber til første møde med de to bachelors Kasper og Philip.

- Jeg har en stor passion for musik, og det giver mig god energi, så det var min måde at vise min personlighed fra start af. Jeg var lidt nervøs for, hvordan de ville takle det, men de tog det pænt, fortæller Francesca.

LÆS OGSÅ: Christiane viser baby-bulen frem: Stram sag

Følg Francesca og de øvrige 16 kvinder i denne sæson af 'Bachelor', der har premiere i dag den 31. maj på TV 2 Play.