Forsidefruens skønne fif: Sådan holder jeg humøret højt i vintermørket

'Forsidefrue'-Karina afslører sine skønne favoritter.

Lys, luft og lækker hudpleje holder vinterhumøret højt hos Forsidefruen Karina von d'Ahé.

Lyspunkter

Når 'Forsidefruen' Karina von d'Ahé ikke toner frem på skærmen i seermagneten 'Forsidefruer', navigerer hun - på bedste beskub - rundt i det mørke, nedlukkede landskab, som er januar i Danmark anno 2021.

- Mit job består af at holde foredrag, undervise og lave tv, så det er en virkelig hård tid, når alt er aflyst. Jeg glæder mig bare helt vildt til at komme i gang med det hele igen. Det giver mig energi at komme ud og opleve ting og møde mennesker, siger 47-årige von d'Ahé, som samtidig afslører, at ikke kun nedlukningen, men også vintermørket i udpræget grad har en negativ indflydelse på humøret.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy går forrest i debatten: Derfor kommer Josephine i børnehave

- Jeg går lange ture hver dag - gerne 1,5-2 timer hver dag i naturen. Jeg har behov for frisk luft og lys, ellers bliver jeg helt mystisk og trist i hovedet. Jeg døjer med humøret i vintermørket, så jeg tager det meget alvorligt, at jeg skal ud og bevæge mig og trække vejret dybt, fortæller 'Forsidefruen', der også skruer op for vitaminindtaget i vintermånederne.

- Jeg tager D- og C-vitamin, fiskeolietabletter, Magnesium og HairBooster. Jeg kan mærke stor forskel på om jeg tager dem eller ej.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Ind til benet

Hvor første nedlukning af landet fik mange af os til at gribe ud efter gulvmoppen og igangsætte en grundig hovedrengøring af matriklen, synes anden nedlukning at stå i den mentale hovedrengørings tegn. Pausen fra 'normalen' bruger Karina von d'Ahé således på at sætte sine værdier under lup.

- Januar betyder en ny start og refleksion. Hvad er der sket, og hvad skal der ske? I år er det ligesom mere intenst end tidligere, for alt er skåret helt ind til benet. Hvad gør os glade, og hvad er tomme kalorier? Jeg går ikke så meget op i nytårsforsætter - for de virker som bekendt aldrig. Men jeg har fokus på at kigge indad for tiden, blive klogere på mine egne mønstre, og hvad jeg kan ændre. Det er lige dele spændende og svært. I denne tid bliver det særlig vigtigt, hvad der virkelig gør én glad - venskaber og at ens familie er sund. 'Fluff' og materialisme betyder ikke noget som helst.

LÆS OGSÅ: Frederik og Marys lykke: Christian smiler igen

Solskin ombord

- Giv dig tid til at pleje dig selv. Selvom vi ikke viser hud om vinteren, har den brug for fugt og pleje. Sørg for at fugte huden indefra med gode olier, råder Karina von d'Ahé, der udover sine daglige, lange gåture også løfter humøret med selvbruner og lysterapi.

- Jeg er ret vild med min 'Skinlight' lysterapimaske som både forbedrer huden og humøret. På skønhedsfronten bruger jeg indetiden på at pleje min hud med masker og gode nærende cremer. Og så er jeg storforbruger af selvbruner til ansigtet på spray!

Flid, fedt og snyd

Har man mod på at give humøret 'en gang lak' med lidt selvbruner til ansigtet, er 'Forsidefruens' fremgangsmåde følgende:

-  Inden sengetid smører jeg først en god, fed natcreme på. Jeg venter til at cremen er helt absorberet og så sprayer jeg min décolleté, hals og ansigt med selvbruner. På den måde vågner jeg op og ser bare nogenlunde frisk og menneskelig ud. Det gør en stor forskel for mit humør, selvom det lyder overfladisk, lyder det selvironisk fra realitystjernen, der ofte tager følgende forskønnende produkter med (på) i seng.

  1. - 'Stimulskin Plus Renewal Cream' fra Darphin er lækker luksuspleje til moden huden med botaniske ingredienser. 1699 kr.
  2. - 'Coconut Water Tan Mist Face' fra James Read er en genial selvbruner på spray, som giver en virkelig pæn og naturlig farve. Den er god til folk som går i panik ved tanken om det nu bliver ensartet og pænt at se på. 224,95 kr.
  3. - 'Concentrated Revitalizing Lifting Mask' fra Venn er en maske jeg tager på før sengetid. Den gør at jeg vågner jeg op med glad og strålende hud. 635 kr.

LÆS OGSÅ: Svend og Maryna giver status på forholdet: Sådan går det i dag

Forsidefruens favoritter

Ungdomseliksir

- 'Genius Liquid Collagen' fra Algenist er kollagen som bare smelter ind i huden og efterladen den frisk og fin, siger von d'Ahé om Algenists flydende kollagen, som forbedrer hudens elasticitet. 765 kr.

Rynkerøv

- 'Total Lip Treatment' fra Sensai er den mest effektive pleje til læberne og rynkerøv i området omkring læberne. Jeg bruger den også til neglebåndene, afslører von d'Ahé. 709,95 kr.

LÆS OGSÅ: Helle Thornings milliongave

Genfødt

- 'Oxygen-Peel' fra Filorga ilter huden, bidrager til cellefornyelsen og giver en let eksfoliering, forklarer Karina von d'Ahé. Hun bruger 'Oxygen-Peel' efter afrens og inden creme. 279,95 kr.

Silkehud

- Sensais 'Absolute Silk Micro Mousse Treatment' er en lækker anti-age lotion, som bruges inden dagcreme. Mikrokulsyrebobler sluser ingredienserne ind i huden og giver den en flot glød. 1259 kr.

LÆS OGSÅ: Philine gemmer fræk kjole, til hun er single

Den nye sæson af 'Forsidefruer' har premiere på TV3 den 28 januar