Forlod Venstre: Lars Løkke blev afklaret 'Over Atlanten'

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen forlod Venstre kort efter turen over Atlanterhavet. Oplevelsen fik ham til at tænke over sin politiske situation.

Lars Løkke Rasmussen, 56, sejlede i december 2020 sammen med fem andre kendte danskere over Atlanterhavet i Kanal 5-programmet 'Over Atlanten'. Timingen af tilbuddet om at deltage i programmet som tidligere statsminister kunne ikke være bedre.

- Jeg har gået og rumsteret meget længe i forhold til, hvad der skulle blive af mig, efter jeg kørte ind i den her mur og blev bedt om at forlade formandssædet i Venstre. Jeg har været søgende efter et rum, hvor jeg kunne tænke det her ordentlig igennem, og det var en af grundene til, jeg tog med, forklarer Lars Løkke til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

Lars Løkke og Umut i 'Over Atlanten' (Foto: Discovery Networks Danmark.)
Lars Løkke og Umut i 'Over Atlanten' (Foto: Discovery Networks Danmark.)

En lille måned efter besætningen kom i land på øen Saint Martin i Caribien, tog Lars Løkke beslutningen om at forlade partiet Venstre.

- Jeg stod med spørgsmålet om, hvorvidt jeg skulle blive i politik eller ikke blive i politik, og der gik jeg da mere afklaret i land, end jeg gik ombord. Så ja, jeg har brugt tiden til at blive afklaret, fortæller Lars Løkke om opholdet på havet.

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby indrømmer misbrug under 'Vild med dans': Jeg skulle have sagt nej

'Over Atlanten' har premiere søndag den 11. april på Kanal 5 og discovery+.

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god!