Ditte Julie Jensen (Foto: Peter Hauerbach)
Ditte Julie Jensen (Foto: Peter Hauerbach)

For første gang: Ditte Julie afslører detaljer om begge brud

Ditte Julie Jensen afslører for første gang alle detaljer om tiden før, under og efter den skilsmisse, hun i 2019 gik igennem, samt bruddet med sin seneste kæreste, Joakim Skak.

Den 34-årige 'Bagedyst'-stjerne, iværksætter og forretningskvinde åbner nu for første gang op om tiden, hvor hun oplevede at få sit hjerte knust for fuld hammer. Det skete, da hun i 2019 blev skilt fra Marck Topgaard. Parret var sammen i 12 år, og de nåede at få børnene Karla, 7, og Albert, 5, sammen.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

Det hele fortæller Ditte Julie Jensen om i podcasten '112 for knuste hjerter'.

- Jeg kunne bare mærke, at jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke længere ønskede at være sammen med min mand. Jeg var blevet en udgave af mig selv, som jeg ikke længere brød mig om. Jeg var blevet den mor, der råbte af mine børn, men det var jo ikke, fordi jeg var sur på mine børn. Jeg var faktisk kronisk ked af det over, at jeg var noget, jeg ikke ville være. Jeg blev ligesom sådan en monster-mor, og jeg havde ingen lunte. Så jeg vidste, at det var på tide, at jeg gjorde noget, siger Ditte Julie i podcasten, hvor hun også fortæller om det kæmpe chok, det var, da Marck lagde en video på Instagram, hvor han smed deres vielsesring i skraldespanden.

Artiklen fortsættes under videoen...

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

I hele forløbet har det været vigtigt for Ditte Julie at beskytte sine børn, og det har gjort sorgen større og bruddet svære, og hun er dagen i dag stadig knust over, at hun har knust deres hjerte.

I tiden efter beslutningen om en skilsmisse var taget, er der meget, der er sløret, men hun tacklede sorgen ved at fylde sin kalender op med arbejde, drinks-aftaler og middage, hver gang hun ikke havde sine børn. Hun fortsatte den livsstil i omkring fem måneder, indtil hun tog til 'Smukfest' og mødte den otte år yngre iværksætter Joakim Skak, som hun blev forelsket i og kærester med.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager smidt ud af programmet inden premieren

Joakim og Ditte Julie gik fra hinanden i løbet af denne sommer. Det var ved at deltage i 'Over Atlanten', at hun nåede frem til, at hun nok havde søgt alle de værdier i Joakim, som hun havde manglet i Marck, men at det bare alligevel ikke var lykken, og at hun ikke var rigtig glad.

For cirka to måneder siden havde Ditte Julie stadig kærestesorger, men i dag er hendes hjerte helet, og hun er stadig single.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

Her kan du høre podcasten '112 for knuste hjerter'.