Fie Laursens kæmpe kovending: Var imod børn på sociale medier

Fie Laursen har i den grad ændret mening om børn på de sociale medier, efter hun selv er blevet mor.

For tre år siden var Fie Laursen et andet sted i sit liv. Her deltog hun i programmet 'Abdel mellem fjender', hvor hun mødte Uffe Holm og italesatte den måde, Uffe brugte især datteren Hollie på sine sociale medier.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

På det tidspunkt var Fie kærester med Frederik Skovbjerg, som hun fandt sammen med i 'Ex on the Beach'. En del af forholdet til Frederik var også et forhold til hans datter, som Fie valgte helt bevidst at sløre på Instagram. Fies holdning til børn på de sociale medier var på daværende tidspunkt meget klar.

- Når jeg får børn, mine børn skal ikke frem. Virkelig! Min kæreste har også en datter, og vi slører hendes ansigt. Jeg ville aldrig vise hende, lød det dengang fra Fie, som senere i programmet supplerer i forhold til Uffe Holms datter:

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Jeg tror bare, det er hårdt at blive kendt som barn. Altså jeg var det som 14-årig, jeg kan ikke forestille mig, hvordan det er som femårig. Hvis det er, hun bliver ældre og ældre, og der ligger ting, hvor hun måske slår en prut, og sådan nogle ting, som hun bliver flov over, altså det er bare den holdning, jeg har.

En anden holdning i dag

Sådan lød det altså fra Fie for tre år siden, men nu er hun blevet mor, og man må sige, at piben har fået en anden lyd. Allerede inden fødslen var hendes søn, Mateo, den stolte ejer af en Instagram-profil med 52.800 følgere. Nu er Mateo fem dage gammel, og han har hele 78.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

"Han" har desuden lavet sit første kommercielle samarbejde, det skete i form af en post med reklame for en barnevogn, da han var blot tre dage gammel. Så ikke alene har Fie skiftet mening omkring børn på de sociale medier, hun er gået i den helt anden grøft og bruger selv sin nyfødte søn til kommercielle samarbejder.

Realityportalen har forsøgt at komme i kontakt med Fie Laursen for at finde ud af, hvad der har fået hende til at ændre holdning så markant. Hun har dog ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Tidligere i graviditeten skjulte Fie også sønnens ansigt. Her lød begrundelsen:

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘X Factor’ 2022

– Jeg synes, at han er jordens smukkeste, men jeg synes endnu mere, at han fortjener privatliv, og selv skal tage valget om at blive set. Jeg forstår godt, at mange forventer at se ham, men som det ser ud lige nu, står jeg et sted, hvor jeg ikke har lyst. Jeg har brug for at respektere mine egne grænser og mit eget privatliv, skrev Fie til en række scanningsbilleder, som hun delte på Instagram

Hun nåede dog at ændre mening allerede inden, han kom til verden. Dermed lavede hun en Instagram til sønnen, fordi hun fik så meget kærlighed på sine scanningsbilleder.