Foto: Privat
Foto: Privat

Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

Fie Laursen har besluttet sig for at gøre noget aktivt for at hjælpe.

Over hele verden holder folk vejret og følger med i Ruslands invasion af Ukraine. Således gik en lang række danskere på gaden ved en demonstration i går foran Ruslands ambassade i København, og mange kendisser har vist deres sympati enten på de sociale medier eller ved gårsdagens demonstration.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Janni Ree fejre fastelavn med sit barnebarn.

Men mange ønsker at gøre endnu mere, og en af dem er Fie Laursen, som har besluttet sig for at støtte Ukraine ved at donere sin indtjening de næste to uger til landet. Det skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-par afslører: Klar til flere børn

- Jeg står med Ukraine! Derfor donerer jeg ALT indtjening på video hilsner igennem Memmo. Et af mine små jobs som kendt er at lave hilsner imod betaling, og jeg ser det som en fantastisk mulighed nu for at flere vil hjælpe Ukraine. Så hvis du gerne vil støtte og få en video hilsen fra mig ud af det, så bestil en hilsen til kun 99.- kroner og vid, at memmo sørger for at donere hver en krone til Ukraine. Del gerne opslaget, tag en ven og spred ordet! Jo flere der køber en hilsen, jo flere kan vi hjælpe, skriver Fie.

D0nerer hele indkomsten

Overfor Realityportalen forklarer Fie, at hun er dybt berørt over det, der sker i Ukraine, og det påvirker hende meget i forhold til hendes angst.

-  Jeg synes, det er mega ubehageligt, når sådan nogle ting sker i verden. Det gør de selvfølgelig hele tiden. Nu er det bare så tæt på, og det bliver lidt mere ens egen virkelighed, når det kommer så tæt på. Så jeg snakkede med Memmo, som jeg arbejder med, og de donerer så alt min indkomst nu fra Memmo til Ukraine, så det er mega fantastisk, og de har også tilbudt, at andre kan gøre det, så de har et samarbejde med nogen, hvor de sender alt min løn derned, fortæller Fie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud: Derfor har jeg ikke sex med mænd

- Det var det, jeg kunne komme på, jeg kunne gøre lige nu. Og jeg ved ikke sådan rigtig hvad jeg forventer, jeg forventer ikke rigtig noget, andet end at folk har lyst til at støtte, og det gør folk allerede. Der er allerede 20, der har købt en hilsen, så det er rigtig dejligt at se.

En hilsen fra Fie koster 99 kroner inde på Memmo og er dermed blandt de billigste hilsner, man kan købe via kendis-portalen. Hvis man for eksempel ønsker en hilsen fra 'Bachelor'-fyren Casper Bertelsen, så koster der 499, og den tidligere reality-stjerne Susan K kan man få en hilsen fra for 300 kroner. Det er dog tilsyneladende kun Fie af reality-stjernerne, der donerer lønnen til Ukraine på nuværende tidspunkt.

Køb en personlig hilsen fra Fie og støt Ukraine HER.

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Fie Laursen (@fiececilias)