Fie Laursen indberettet: Er træt af de sociale medier

Fie Laursen overvejer endnu engang at trække sig.

Fie Laursen har flere gange lukket sin profil på de sociale medier, fordi hun har fået nok og vil starte på en frisk. Det har måske tidligere været lettere sagt end gjort, da de sociale medier har været hendes indtægtskilde, men det er det ifølge Fie ikke længere.

- Jeg er begyndt at blive træt af de sociale medier for første gang i 12 år. Er jeg ved at blive gammel? Jeg poster egentlig mest, fordi jeg skal. Fordi det har været mit liv i de sidste 12 år. Mit arbejde er jo ikke længere Instagram, mit arbejde er OnlyFans og dkwebcam, så jeg ligger egentlig min energi der. De sociale medier er så negative - især efter jeg er blevet mor, skriver Fie i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Philine frygter at blive single

Det er det såkaldte mor-politi, som Fie hentyder til.

- Jeg tænkte, det ville være hyggeligt at dele livet som førstegangsmor, men jeg føler ikke, jeg kan poste noget, uden mor-politiet kommer på banen, skriver Fie.

LÆS OGSÅ: DR-deltager i chok: Sønnen fik blodprop af skoldkopper

Fie elsker dog, når hendes følgere kommer med brugbare råd, men det negative fylder meget.

- Jeg fik i går sendt en tråd med folk, der havde indberettet mig for at være en dårlig mor. Vild følelse. Jeg ved godt, at stort set alle influencers er blevet indberettet, men stadig, fortæller Fie, der har talt med en, der arbejder i faget, og som beroligede hende med, at der ikke kom konsekvenser af de indberetninger.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen åbner op: Sådan vil hun introducere sin søn for OnlyFans

Noget af det, som Fie blandt andet beskyldes for at gøre forkert, vedrører Mateos mad.

- Mateo vokser og bliver ældre, og nu skal jeg hver dag læse, at han er overvægtig, og at jeg giver for meget mælk. Lægen siger, han er lige, som han skal være - helt perfekt, forklarer Fie, der overvejer at beskytte sønnen for de sociale medier.

- Jeg er et sted med min lille familie, hvor jeg er så lykkelig og tryg, og så er det svært at læse de dumme kommentarer, når det omhandler ens barn. Jeg synes, jeg har haft rigeligt, og jeg gad bare godt blomstre som mor. Vi går med tankerne om, at jeg bare skal stoppe med at dele Mateo, for han er vores ømme punkt og det, som folk gerne vil såre. Og det gider jeg egentlig ikke være en del af, forklarer Fie.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par tager stort skridt