Fie Laursen er i fødsel: Smerten er det vildeste!

Fie Laursens søn er på vej, og alt tyder på, han lander i sin mors arme på terminsdatoen.

Netop nu er Fie Laursen ved at føde sin søn, Mateo, og den lille fyr ser ud til at være meget punktlig. I dag er det nemlig Fies terminsdao, og her har hun tidligere fortalt på sin Instagram, at hun skulle sættes i gang, hvis der ikke var sket noget inden. Det blev dog ikke nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Jasmin taler ud om dyb hemmelighed: Min største smerte

- Min skat er på vej. Og så helt uden hjælp på hans dato. Smerterne er det vildeste. Ses lige pludselig, skriver Fie i en story, hvor hun viser et billede frem af sin højgravide mave.

Billedet er lagt op klokken 2 i nat, og efterfølgende har hun lagt et billede op af himlen, da veerne startede. Her kan man se, at det er midt i solnedgangen. Fie har altså været i fødsel siden i aftes, og hun har ikke været aktiv på Instagram siden klokken 3 i nat.

LÆS OGSÅ: Medina har født: Mor til to

Det er kun fem procent af alle gravide, der føder på terminsdatoen. Fie Laursen har taget følgerne med på rejsen lige fra første færd. Hun offentliggjorde sin graviditet få dage efter, hun selv havde fundet ud af, at hun skulle være mor.

Ligeledes har hendes søn allerede inden fødslen fået sin egen Instagram-pofil, hvor han i skrivende stund følges af 52.800 mennesker. Mateo har altså allerede en større platform end mange af de danske Influencere, der lever af deres Instagram.

LÆS OGSÅ: Christiane efter stor sorg: Byder fremtiden og ny graviditet velkommen