'Fangerne på fortet'-værterne: Vi er slet ikke modige

Camilla Ottesen og Joachim Boldsen nyder at presse 'Fangerne på fortet'-deltagerne gennem en række hårde udfordringer. Selv er de dog ikke modige.

Efter en lang pause er ‘Fangerne på fortet’ snart tilbage på dansk tv. Det populære program blev første gang vist på dansk tv i 1993, men i 2009 inviterede TV3 igen seerne ind på Fort Boyard, hvor en lang række kendte danskere blev sendt igennem en række udfordringer for at samle penge ind til et godt formål. Dengang kørte programmet i to sæsoner, men nu har en ny omgang kendisser altså taget udfordringen op.

Som Realityportalen har kunnet fortælle, så er det igen Camilla Ottesen, der er vært. Senest var hendes medvært Peter Schmeichel, men denne gang er det Joachim Boldsen, som har fået æren af at råbe: “Monique! Tigerhovedet!”, og det er noget, han i den grad er tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Andreas Jessen ændrede livsstil for ny rolle

- Det er jo noget, som jeg har fulgt med i, og jeg syntes, det var skidesjovt at se, og jeg har ærgret mig over, at jeg aldrig har deltaget i det, fordi jeg ikke har kunnet.

- Det er jo en blanding af mennesker fra alle mulige underholdningsgenrer, der kommer herned – en masse sjove personer, som vi får lov til at smide lidt på glatis. Man kan jo ikke sige nej til så fantastisk en oplevelse, og fordi jeg har den alder, som jeg har, så er ‘Fangerne på fortet’ jo legendarisk for mig, siger Joachim Boldsen, der til daglig arbejder hos Viasat, hvor han er en del af kanalens Superliga-dækning.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen overvandt frygten: Jeg var så bange

Selvom Joachim Boldsen altid gerne har villet være med som deltager, så må han også indrømme, at han nok ikke ville have klaret det vildt godt.

- Inden jeg tog herned, så troede jeg, at jeg ville være en stor chef. Men nu har jeg oplevet det, og jeg må indrømme, at jeg nok ikke havde været et supergodt kort for det hold, jeg var kommet på. Der er da nogle ting, hvor jeg ville have sagt: "Nej tak!", griner tv-værten, der dog alligevel misunder de deltagere, som har været med.

- At få lov til at have det smil på læben, som de har, når de er færdige - om det har vundet eller ej - det ville jeg gerne prøve.

LÆS OGSÅ: Løverne kigger forbi: Når krisen kradser

"Vi er ikke modige"

Camilla Ottesen har selv stiftet bekendtskab med udfordringerne i 'Fangerne på fortet'.

- Jeg var så heldig, at jeg fik lov til at være deltager, inden jeg selv blev vært, så jeg ved jo, hvor fedt det er. Jeg er lidt en adrenalinjunkie - eller det vil sige, at det var jeg, for nu har jeg fået børn. Men dengang var jeg ung og havde ingen børn, så jeg skulle jo bare prøve det hele, siger hun og fortsætter:

- Nu er det ikke helt sådan mere, og der er da situationer, hvor jeg skal presse deltagerne lidt og sige: "Kom nu, du kan sagtens!", mens jeg faktisk tænker: "Jeg kan godt forstå, du siger nej. Det havde jeg også selv gjort". Sikkerheden er jo helt i top, men når man står og kigger ned og ser tigerne eller Atlanterhavet, så kommer der bare noget op i det.

LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-Kasper viser flaget: Vi er alle lige

Ingen af de to mener, at de er specielt modige, når det kommer til stykket.

- Jeg har været, men det er jeg bare ikke længere. Det er jeg nødt til at sige. Det gælder da også dig, Joachim, siger Camilla Ottesen og kigger på medværten.

- Jeg tror aldrig, jeg har været modig. Jeg sidder og tænker tilbage, om jeg har gjort noget, der var rigtig modigt, men nej. Alt det har jeg bare meldt pas på, griner han.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Kronprinsens kurs mod havbunden

De peger begge på, at de især er begyndt at bekymre sig over tingene, efter de selv fik børn.

- Det kan vi jo også se på vores deltagere, inden de kaster sig ud i udfordringerne. Mange siger: "Jeg kan ikke det her" eller "Jeg tænker på mine børn, så lover du, at det hele kommet til at gå okay?". Så kan det godt være, at de gør det eller ej, men alle har dét med børnene - hvis de altså har børn. Og det er fuldt forståeligt, lyder det fra de enige værter.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen: Remee er min soulmate