(Foto: Krestine Havemann/SBS)
(Foto: Krestine Havemann/SBS)

En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

I går blev Melissa Ploug fra 'De unge mødre' ringet op af vuggestuen med besked om, at en sten havde sat sig ind i hovedet på hendes kun 1-årige dreng.

Melissa Ploug fra 'De unge mødre' har sønnerne Joshua, Justin og Jordan. Når man er mor til tre drenge, så er det ikke småting, man udsættes for, men den oplevelse, som Melissa fik i går, vil hun formegentlig aldrig glemme.

- Det var en forfærdelig oplevelse at få en opringning fra en pædagog, hvor man tydeligt hører panikken i tonelejet, selvom hun virkelig forsøgte at være rolig, så forstår jeg udmærket godt, hvorfor hun lød, som hun gjorde, fortæller Melissa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

Kort forinden opkaldet var hendes mindste dreng Jorden, der bliver to år den 20 juli, væltet og landet på en sten, der havde borret sig fast i hans lille hoved.

- Jeg måtte virkelig fatte mig selv, for ikke at panikke yderligere. Men sandheden er jo, at man ikke ønsker, sådan noget sker for ens dyrebarste guld. Jeg blev utrolig dårlig og måtte ringe til René (kæresten red.), så han kunne komme og tage mellemstebarnet, så jeg kunne komme afsted på hospitalet, fortæller Melissa om oplevelsen.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-Nadialine har udset sig manden, hun vil have børn med

Melissa var tæt på at fælde en tåre på vej til Glostrup, hvilket ikke kun skyldes den grimme oplevelse med sin 1-årige søn, men også minder tilbage fra 2009, hvor hendes første søn, Joshua, kom til verden.

- Da jeg ankommer til Glostrup, der vendte alle følelserne i mig. Joshua var indlagt på Glostrup, dengang han havde meningitis. Og jeg fik lige hele rutsjebanen af følelser op i mig igen. Så jeg måtte hanke op i mig selv, og ind med ham (Jordan red.), hvor vi heldigvis kom til efter meget kort tid.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Den lille dreng fik pillet stenen ud af hovedet uden nogen former for bedøvelse.

- Han var bare så møg sej. Jeg priser mig lykkelig for, at der ikke er sket noget inde i hans lille hoved. Han er stadig relativt blød, fordi han ikke er ældre. Og jeg er glad for, at han kunne undgå lokalbedøvelse og narkose, som var min frygt. Men han var den sejeste lille viking, fortæller Melissa om sin lille dreng, der stadig er medtaget af hele oplevelsen, og som skal holde sig i ro grundet hjernerystelse.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

- Han er hjemme i dag, så han kan få en slapper. Vi skal være opmærksomme på eventuelle forandringer i hans søvn, spisevaner og væremåder. Der er ingen yderligere tjek, hvis ikke der forekommer betændelse eller yderligere ændringer i hans væremåde.