Emil: Gættede selv, at Rikke G. skulle overtage hans job

Det kom ikke som et chok for Emil, at det var lige netop Rikke, som skulle erstatte ham i programmet.

I går blev det afsløret, at den nye værtsduo på 'Paradise' består af Olivia Salo og den tidligere 'Paradise Hotel'-vært Rikke Gøransson. Emil Olsens job er altså blevet overtaget af Rikke, men det betyder ikke, at Emil bærer nag.

LÆS OGSÅ: Oliva Salo om sig selv og Rikke: Dream team

- Jeg har altid holdt så meget af Rikke, og hun har altid givet mig super gode råd hen ad vejen i min egen tid på 'Paradise'. Jeg har altid været kæmpe Rikke fan og det har jeg aldrig lagt skjul på! Jeg glæder mig til at se hende på skærmen igen, fortæller Emil og fortsætter:

- Der er slet ingen dårlig stemning. Rikke sendte mig en besked, som betød sindssygt meget - at hun gad at tage et øjeblik til at skrive til mig og sikre, at jeg var okay. Så der er intet dårligt mellem mig og Rikke. tværtimod.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget tjener reality-fyr på OnlyFans

Emil vil ikke fortælle, hvad der i detaljer stod i den besked, som Rikke Gøransson sendte, efter det blev kendt, at hun skulle overtage hans job.

- Det er privat, men hun kom med nogle dejlige opmuntrende ord og sendte en masse kærlighed, og det var det, jeg havde brug for, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

Gættede det selv

Selvom det først kom frem i går, at Rikke og Olivia er de nye værter, så har Emil vidst det i et godt stykke tid. Han fandt nemlig ud af det på en lidt spøjs måde.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

- Jeg gættede det selv faktisk. Jeg havde det på fornemmelsen, og så spurgte jeg min daværende chef, afslører Emil, som ikke ville have sagt nej, hvis det havde været ham, der fik tilbuddet om at stå side om side med Rikke som værter på 'Paradise'.

- Altså mig og Rikke havde været fedt og kunne virkelig afspejle nogle fede ting, tror jeg, men sådan blev det ikke, og det er okay, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea sygemeldt fra uddannelse

Emil har ikke haft kontakt med sin tidligere medvært Olivia, efter det blev besluttet, at de to ikke længere skulle danne værtspar.