Elvira Pitzner udsat for psykisk vold: Han rev mig i håret og kaldte mig luder

'Du er så hæslig, at ikke engang din egen far kunne elske dig'. Det var bare en af de ting, som Elvira Pitzners ekskæreste sagde til hende. I det nyeste afsnit af podcasten '112 for knuste hjerter' fortæller diamantdatteren hele historien.

Når man ser den 25-årige tv-personlighed og influencer Elvira Pitzner tone frem på skærmen, får man indtrykket af, at hun lever et glamourøst og problemfrit liv. Virkeligheden er dog ikke altid sådan.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt i retten

Ligesom alle andre mennesker har Elvira oplevet modgang, og der er specielt en periode i hendes liv, som giver hende ondt i maven.

- Jeg var virkelig nede i et sort hul, og jeg kunne slet ikke genkende mig selv, lyder det fra Elvira i podcasten '112 for knuste hjerter',  som har nemlig oplevet at blive 'snydt', manipuleret og få sit hjerte knust af sin daværende store kærlighed.

LÆS OGSÅ: Daniel og Birgitte fra 'Luksusfælden': Sådan går det i dag

Hun mødte ham kort efter et break-up, hvor hun stod helt alene med et kæmpe renoveringsprojekt i Kokkedal. Han var sød og charmerende, og på kort tid blev forholdet seriøst.

- Han fangede mig på et svagt tidspunkt i mit liv. Han var bare mega omsorgsfuld, han var rosende, og han gav mig al sin opmærksomhed. Det var en masse gode følelser, han gav mig i kroppen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor er Fies søn fjernet

Sådan beskriver Elvira sine følelser i den første tid.

Det første røde flag

Efter noget tid begyndte den nye fyr at hjælpe Elvira med hendes renoveringsprojekt, men det var ikke gratis.

- Jeg betalte ham for at hjælpe mig. Det var måske det første røde flag. Der var mange, som sagde, om jeg ikke kunne se, at det var helt væk, fortæller Elvira og fortsætter:

- Men han var god til at tale, og han var måske en smule manipulerende. Så jeg tænkte bare, at det var normalt.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Her er vores krav til landmændene

Stille og roligt begyndte der dog at komme flere og flere røde flag. De gode stunder blev færre, og kæresten begyndte at kommentere og blande sig i Elviras liv og mandlige bekendtskaber på en uhensigtsmæssig måde.

Elvira optog blandt andet sit Discovery+-program 'Bare Elvira', hvor hun blev fulgt tæt af en kameramand.

- Han begyndte at kommentere på, at han syntes, det var mærkeligt, jeg skulle filme med ham, at det var mærkeligt, jeg havde mænd i mit liv, fortæller hun.

- Han kunne også finde på at sige; 'Hvorfor har du postet det her? Er du klar over, hvad du gør ved mig, du respekterer mig ikke', fortæller hun videre.

- Han forstod ikke, hvorfor jeg skulle have andre mænd i mit liv.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor følte Naja sig alene på hold Nord

Vold og verbale tæsk

Stille og roligt rettede Elvira ind, og pludselig følte hun sig afhængig af ham.

- Jeg måtte ikke ses med nogle af mine venner. I hans øjne var de dårlige for mig. Jeg blev meget isoleret, så jeg følte kun, at jeg havde ham, fortæller Elvira.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas med i ny julekalender

Selvom Elvira konstant havde en fornemmelse af at blive kontrolleret og manipuleret, skulle der en voldsom oplevelse til, før at hun fik nok.

- Jeg ligger og sover, og så hiver han dynen af mig og hiver mig næsten i håret, så jeg vågner, og han siger; 'Hvad fanden er det her?', forklarer Elvira og fortsætter.

- Jeg rejser mig og ser, at han har pillet små hundehår af min jakke og lagt på køkkenbordet. Jeg siger; ad, hvorfor ligger de der, hvorfor har du pillet Eddies hår af? Så siger han; 'Det er jo ikke hans, det er en fyrs'.

- Så han tog alt mit tøj og alle mine ejendele, jeg havde i hans hus og kastede ud på gaden og kaldte mig luder.

Den nat blev dråben for Elvira, som kort tid efter valgte at pakke sine ting og forlade ham.

I dag er Elvira Pitzner kommet sig over fortiden. Hun er kærester med iranske Milad Saadati, som hun mødte i Dubai.

Hør hele afsnittet af '112 for knuste hjerter', hvor Elvira Pitzner fortæller om at leve i et giftigt forhold og giver sine tips til, hvordan man håndtere hjertesorg.