Jesper Buch i 'Løvens hule' (Foto: Per Arnesen/DR)
Jesper Buch i 'Løvens hule' (Foto: Per Arnesen/DR)

Efter vredesudbrud i 'Løvens hule': Jesper Buch overrasker

Piben har pludselig fået en anden lyd hos den erfarne løve, efter at han i sidste uge forlod studiet i vrede.

Bølgerne gik højt, da der i sidste uge var premiere på 'Løvens hule'. Og der var især blæsevejr omkring Jesper Buchs stol.

LÆS OGSÅ: Philine afslører babylykke

Artiklen fortsætter under videoen...

- Ej, men det er fandeme for useriøst, lød de sidste ord fra løven, inden han forlod studiet i vrede, efter de to iværksættere Patrick Bang og Christoffer Larsen havde præsenteret virksomheden Tuttelu.dk.

LÆS OGSÅ: Line Maria og David tager stort skridt i forholdet

De to havde bedt løverne om 350.000 kroner for fem procent af deres virksomhed, der forhandler bleer på abonnement, hvilket gav en værdiansættelse på syv millioner kroner.

Efter flere timers forhandling, hvilket blev klippet ned til blot 10 minutter i programmet, fik iværksætterne den nye løvinde Louise Herping med ombord for 350.000 kroner for 15 procent, hvilket fik værdiansættelsen ned på 2,33 millioner kroner - og samtidig Jesper Buch helt op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss efter fødslen: Næsten som et spaophold

Men nu hvor den erfarne løve er kølet ned, så er de hårde ord til iværksætterne pludselig blevet vendt til at være rosende.

- Efter otte år i 'Løvens hule' burde der ikke være nogen tvivl om, at min retorik er hård til tider. Det er krig som ved et forhandlingsbord. Men det er bestemt også kærlighed for iværksætteri, indleder han i et opslag på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet af de to iværksættere fra Tuttelu.dk...

'Løvens Hule' 2023 (Foto: Per Arnesen / DR)
'Løvens Hule' 2023 (Foto: Per Arnesen / DR)

LÆS OGSÅ: Brødrene Price lukker og slukker

Buch opfordrer folk til at lægge fokus et andet sted end hans til tider hårde formuleringer.

- Jeg synes, fokus skal være på Christoffer, Patrick og Tuttelu.dk og ikke på mine ordvalg. Det er fjollet. Videre, skriver han og afslutter:

- De er sgu meget seje de to drenge, og jeg håber i det mindste at få tilbudt en investering i næste runde.

LÆS OGSÅ: WOW! Så meget tjener 'Golden Globes'-værten

Lige så passioneret Buch er for iværksætteri, lige så selvironisk er han også. I programmet kaldte han Patrick fra Tuttelu.dk for en "snothvalp", og netop det ord bruger han i en rabatkode til sine følgere, som kan bruges på Tuttelu.dk.

LÆS OGSÅ: Smuk afsked med 'De unge mødre'-stjerne